Arama sonuçları: *

1. Uygâr

80 Dereceden 67 Dereceye Undervolt!

Öncelikle o sorunlu olan Gigabayte'nin 1660 Super'ini kullanıyorum. Ahanda ekran kartı. Şimdi bilgisayarımı ilk aldığım zaman Heaven Benchmarkta maximum 80 derece gördüm, 1660 Super için çok normal değildi ama kullandım. Bugün de UV yapmaya karar verdim ve @keremcnsz24 hocama danıştım, kendisi...
  2. Uygâr

2. El Asus Rx580 Ne Kadar Eder?

Arkadaşımın 2. El asus rx580 4gb ekran kartı var hiçbir şekilde mining vs yapılmadı 1 yıl boyunca sadece oyun oynadı. Kartın hiçbir sıkıntısı da yok kaç TL'ye satabilir? Kart: https://www.vatanbilgisayar.com/asus-rx580-dual-4gb-gddr5-256bit-amd-radeon-dx12-ekran-karti.html
  3. Uygâr

AsRock Radeon RX5700 XT Phantom Gaming Alınır Mı?

RTX teknolojisine gerek duymuyorum ama nvidia seviyorum. Bu ürünü alırsam çok güzel bir bütçe tasarrufu yapmış olacağım. Sizce alınır mı bir sıkıntısı var mıdır?
  4. Uygâr

RX 5700 XT vs 2060 Super

Önümüzdeki günlerde QP Super almayı düşünüyordum içinde 2060S var ve beni oyun anlamında da götüreceğini düşünüyordum. Ta ki QP super Gaming XT’yi görene kadar. Özellikleri neredeyse aynı ama ekran kartı kısmında. QP super: MSI 2060 Super Gaming X. QP Gaming XT: MSI Radeon RX 5700 XT evoke...
Top Bottom