Arama sonuçları: *

1. Yasin / EsquaReD

Erasmusta Çekya mı İspanya mı

Tabii ki İspanya, İspanya da çoğu kişi ingilizce biliyor arkadaşım erasmusa zamanında gitmişti ek olarak işe girdi biriktirdiği parayla geri döndüğünde kendisine ev almıştı
  2. Yasin / EsquaReD

Tavuk sevenler buraya lütfen

Hocam hâlâ satılıyor mu acaba bilgin var mı
  3. Yasin / EsquaReD

Ankara toplu ulaşım hakkında Destek

S.a arkadaşlar Esenboğa havalimanından Yargıtay'a gitmem gerekiyor ve hiç yol vesait bilgim yok. Fazla masraf yapmamak için toplu taşıma tercihimdir, Ankaralı olanlar tarif ederlerse sevinirim.
  4. Yasin / EsquaReD

Elektronik sigara önerisi

Vozol neon diye bişey çıkarmış, bittikçe likit doldurup kullanmaya devam ben düşünüyorum almayı
  5. Yasin / EsquaReD

İşten çıkmak ilk gün

Aga sen aşçı mısın değil misin, aşçı adam kendisini neyin beklediğini bilir aşçılık mezunu falan mısın? İlk aşçılık deneyimin mi oluyor bu
  6. Yasin / EsquaReD

Arkadaşlar buradaki skolyoz 0 derece mi ? Hava harp sağlıkta 0 derece istiyor .

20 civarlarında olabilir 18 19 falan yaşın kaç
  7. Yasin / EsquaReD

Öneri Fabrikada çalışmaktan sıkıldım

Ne kadar süredir fabrikada çalışıyorsun
  8. Yasin / EsquaReD

Skolyoz derecesinden anlayan

👍
  9. Yasin / EsquaReD

Skolyoz derecesinden anlayan

Üniversite hastanelerinde profesörden randevu alıp ölçtürebilirsin onlar ölçüyor. Muhtemelen 20li civarlardadır hocam yaş kaç?
  10. Yasin / EsquaReD

🔥İndirim Nothing Phone 2A Plus 12 GB 256 GB (Nothing Türkiye Garantili) 22.999 TL

Plus modelin ne farkı var özellik olarak
  11. Yasin / EsquaReD

Bu görüntülerde skolyoz var mı?

Yaklaşık 12-15 derece arası var. C şeklinde olması kötünün iyisi denebilir. Sırt kaslarını güçlendirici çalışmalar ve sırt üstü yüzmeyle düşürülebilir. Her insan 5 dereceye kadar skolyoz mevcut normal sayılıyor.
  12. Yasin / EsquaReD

Komşum Horoz Besliyor Nasıl Şikayet Etmeliyim

Rahatsız olduğunuz kısmı anlamadım çok mu ötüyor horoz
  13. Yasin / EsquaReD

Süpürge Makinası önerir misiniz?❓❓

Hafif baya eski süpürgem min.10 yıllık falandı buna geçince fark bariz emişi çok güçlü bu yüzden gücünü sürekli düşürüyorm yoksa oynatamıyorsun başlığı
  14. Yasin / EsquaReD

Süpürge Makinası önerir misiniz?❓❓

Geçtiğimiz ay aynı durumdaydım en çok satın alınan modeli alıp geçtim. Philips xb7150
  15. Yasin / EsquaReD

🔥İndirim Reebok Siyah Spor Ayakkabı 1.199 tl

Reebokun kendi sitesinde daha güzelleri var indirimli hemde yılbaşı kampanyası falan ben 2bine 2 çift aldım geçen ay
  16. Yasin / EsquaReD

🔥İndirim Familia 2 adet 12'li kağıt havlu 233 tl

Linkte 164,90 TL yazıyor
  17. Yasin / EsquaReD

Lolde panelle tehdit ediliyorum.

Prelerinin oyundaki adını mı yazıyor gerçek adlarını mı orasını tam anlamadım
  18. Yasin / EsquaReD

Hastanelerde Randevu Sorunu Çözülecek Mi?

Yeni Gözlük alacağım göz numaramı öğreneyim diye randevu almak istedim MHRS vermedi. Talep oluşturdum 20 gün önce yarın talep sürem de bitiyor hâlâ randevu vermiyor sistem.
  19. Yasin / EsquaReD

Öneri 🟠EFSANE NET DENEYİMİM🟠

Comnet hesabım duruyor ama 2 ay beleş olduğu için türknete geçiş başvurusu yaptım 1 ayda kendim öderim 3 ay sonrasına başka ISS bakıcam artık. Eğer efsanenet fiyat olarak uygun kalırsa geçerim.
  20. Yasin / EsquaReD

Öneri 🟠EFSANE NET DENEYİMİM🟠

Alt yapı sorgula kısmından adresi girip sorgulaya tıklıyorum adresinizde altyapı yoktur uyarısı veriyor ama comnet VDSL 35mb veriyordu düne kadar bana
Top Bottom