Arama sonuçları: *

1. aikeytia

Rockyou.txt dışında data önerir misiniz?

hocam o +10 haneli şifrelerin bir datası varmıdır sizce internette araştırıyorum ama benim mi karşıma çıkmıyor bir anlamadım
  2. aikeytia

wifi kullanıcı adı şifresi ile modem şifresi öğrenilebiliyor mu bilmiyordum ben handshake yakalayıp bu handshakeyi internetteki password dataları ile karşılaştırıyordum
  3. aikeytia

teşekkürler peki aircrack-ng dışında passwordcracker öneriniz var ise belirtin sizce en iyi password cracker hangisi
  4. aikeytia

kali de aircrack-ng de için rockyoutxt kullanıyordum ancak malum türkiyede neredeyse başarı oranı 0 yakın
  5. aikeytia

merhaba dostlar siber güvenlik öğrenmeye çalışıyorum türkiye wpa2 wifi password data önerir misiniz? araştırdım ama bulamadım
  6. aikeytia

FPS hydro k pro alınır mı ?

çok pahalı bence
  7. aikeytia

Nasıl En Hızlı Kilo Veririm

1 biskuvş 500 kalori ve bir insan gunluk 2000 kalori almalı kilo vermek istiyorsan 1500 kalori civarı almalısın biskuvi yeme
  8. aikeytia

Ajazz 159pro apex siyah mousemi beyaz ile değiştirmek

merhaba elimde ajazz 159pro siyah mouse var bunu hangi platformda değiştirebilirim beyazıyla yada değiştirmek isteyeni nerden bulurum
  9. aikeytia

Laptopumu satıyorum. Bu fiyat iyi mi ?

2 yıllık 1 ay kaldı garantisinin bitmesine 1732376252 20 ye falan da koydum sarı siteye satılmadı ya 1 haftadır
  10. aikeytia

Laptopumu satıyorum. Bu fiyat iyi mi ?

18.000 tl anlaştık sizce iyi mi yapmışım çok mu ucuz
  11. aikeytia

Wallpaper engine için güzel arka plan önerileri

1732269994 1732270125 1732270156 arkada "The Lost Soul Down" şarkısı çalıyor çok güzel bence
  12. aikeytia

Lezzetli alkollü içecek önerir misiniz?

sonra tahtalı köy MSDMSDMSDM
  13. aikeytia

sanırım aradığım şey likör yarın ilk iş denemeye gideceğim çok teşekkurler (masdmsadm)
  14. aikeytia

evet az önce baktım yoktu likörü sormadım ama likör bulunabilir mi sizce
  15. aikeytia

sex on the beach aradım ama bulamadım istanbul vodka alıp yapmayı düşünüyorum bu hafta 1732209773 şa şargoz veya votka kokteyleri denemek istiyorum tatlarını tarif edermisiniz 1732209785 v volim mi 1732209834 evet tam dediğiniz gibi bira ile patates cipsi denedik ve gercekten de bastırdı...
  16. aikeytia

merhaba dostlar geçenlerde ilk biramı(luna ve extra) içtim ama tadını hiç beğenmedim nedense tadı daha tatlı olacak gibi geliyordu peki tadı normal içecekler gibi lezzetli olan neler vardır önerir misiniz?
  17. aikeytia

A1 seviye ingilizce sorusu

teşekkürler
  18. aikeytia

A1 seviye ingilizce sorusu

merhaba ingilizce öğreniyorum bir soruda takıldım soru şöyle özne durumundaki isimlerin yerine şahıs zamirlerini kullanınız(she he it they we you been) 1.The apples are very good bu soruda it mi geliyor yoksa they mi apples yerine
  19. aikeytia

Çözüldü✓ Dizüstü Bilgisayarımı kaç tl satmalıyım?

çok teşekkür ederim hocam 25k dan açarım zamanla fiyatı indirerek devam ederim tavsiyen için minnettarım
  20. aikeytia

Çözüldü✓ Dizüstü Bilgisayarımı kaç tl satmalıyım?

evet ancak ram 8 degil 16gb 1731899721 s serisi FA506IEB sizin attığınız link ile aynı
Top Bottom