Arama sonuçları: *

1. terebayt

30TL hangi oyunu önerirsiniz?

Arkadaşlar Steamde 10TL param var tosla 4-4lük kampanyasından da 20TL kazandım(3 kişininki geldi ama bu kişileri tanıdığımı sanmıyorum sanırım forumdan birileri. 2 kişi şimdi katıldı ne zaman gelir bilmiyorum bilen birisi yardım edebilir mi?) Bana yardımcı olur musunuz? Hangi oyun almalıyım ve...
  2. terebayt

Grounded kaldırır mı?

Arkadaşlar bu sistem Grounded kaldırır mı? Sistem; Intel Core 2 Duo E7500 ATI Radeon HD 4600 series 2GB DDR3 RAM
  3. terebayt

10TL ye kadar oyun önerisi

Arkadaşlar Steamda 10TL param var ne önerirsiniz indirimde ETS2 almayı düşünüyordum ama başka seçenekler de sunabilirsiniz bir de Tosla kullanmayan varsa atacağım linkden katılırsa 4er TL para kazanırız onu da oyun için ayırdığım paraya eklerim katılmamış varsa söylesin linki atayım 1598828314...
  4. terebayt

HITMAN Türkçe yama nereden indirebilirim ve nasıl kurarım?

Oyunu Epic Gamesden aldım bir şans veriyim dedim Türkçe yamasız oynayamam çünkü anlamam bana güvenilir bir site önerir misiniz? Ücretsiz olsun lütfen şimdiden teşekkürler.
  5. terebayt

HITMAN nasıl bir oyun? Oynamaya değer mi?

Arkadaşlar Epic bu sefer de HITMAN i bedavaya vermiş nasıl bir oyun konusu ne? Oynamaya değer mi?
  6. terebayt

Valorant aldığım fps nasıl böyle?

790 fps gösteriyor bu galiba kafası karıştı ama diğer oyunlarda sıkıntı yok. Neyse bu SS bende dursun sistemi satacak olursam iyi göz boyar :ROFLMAO:
  7. terebayt

Oyun önerisi lazım

Arkadaşlar ciddi olmayan oynarken eğlendiren oyun önerileri istiyorum grafikleri önemli değil ücretsiz ve ya gamepass üzerinden olursa güzel olur. Bir de Human Fall Flat nasıl bir oyun? Bu arada konuyla alakası yok ama @Mehmet Yılmaz @Abdullah Hacıgül @White Ravens hocalarımız hangi oyunları...
  8. terebayt

Yardım Forza Horizon 4 oyundan atıyor

Arkadaşlar oyunu biraz oynuyorum (1-2 yarış yapacak kadar) sonra oyundan atıyor oyun HDDye kurulu ve gamepass ile yükledim yani crackli değil ve tekrar açınca oyuna giriyor Sistem özelliklerim; R5 2600 RX590 pulse B450m S2h 240GB Apacer Panther SSD 1TB Samsung M3 Taşınabilir HDD (Oyun buna...
  9. terebayt

XBOX.com üzerinden gizlilik çevrimiçi güvenlik değiştirmek?

Ben gamepass aldım Sea of thieves indirdim ve oyunu açtım fakat oynayamıyorum ekranda bir mesaj beliriyor ve benden gizlilik ve çevrimiçi güvenlik ayarlarımı değiştirmemi istiyor sitesine girdim ama başaramadım daha önce bununla karşılaşan birileri ve ya nasıl çözüleceğini bilen birileri yardım...
  10. terebayt

Sea of Thieves oynayacak kişiler var mı?

Arkadaşlar Sea of Thieves başlayacaktım bir arkadaşla fakat işleri 3-4 ay uzadı hem bana oyunu öğretecek hem de ekip olabileceğimiz 1-2 kişi arıyorum. Şu anda oyuna girebilirim. Benimle oynamak isteyen kimse yok mu ya :( @robin senin yüzünden arkadaşsız kaldım
  11. terebayt

Samurai Jack oyunu geliyor

Arkadaşlar epic gameste öyle bir gezeyimdedim ve bir de ne göreyim Samurai Jack: Battle Through Time oyununu gördüm küçüklüğümüzün Samurai Jacki oyuna da geliyor sizce nasıl olacak?
  12. terebayt

Gamepassde olan ve kesinlikle oynamalısın dediğiniz PC oyunları.

Arkadaşlar Gamepass alıcam kesinlikle oynamalısın çok güzel dediğiniz oyunlar neler?
  13. terebayt

Yarış oyunu yapıyoruz ilk araba ne olsun?

Arkadaşlar biz bir kaç kişi yarış oyunu yapıyoruz ben ilk araba olarak Cyber Truck düşünüyorum sizce nasıl olur sizin fikriniz ne?
  14. terebayt

Arkadaşla oynamalık oyun tavsyesi

Arkadaşı etiketliyorum isteklşerini yazsın oyuna dair @Hiçkimse
  15. terebayt

Epic gamesin geçen haftaki bedava oyunu (Hue) inceleme.

Arkadaşlar Epic gamesin Hue adlı oyunu bedavaya vermesi sonucu deneyimlemek istedim ve yaklaşık 3 gündür oynuyorum.Oyun çok güzel bir platform oyunu başlıca mantığı karşınıza çıkan engelleri renk değiştirerek geçmek.Oyun sadece zeka istemiyor el çabukluğu da istiyor yani ani renk geçişleri...
  16. terebayt

Apex Legends oynayan var mı?

Apex oynayan varsa beraber oynayalım yeni başladım oyunu pek bilmiyorum.
  17. terebayt

Witcher 3 hakkında bilmem gereken şeyler var mı?

Arkadaşlar dün forumdan bir arkadaş bana Witcher 3 hediye etti bende kurdum oyun hakkında bilmem gereken detaylar var mı? (spoiler vermeyin)
  18. terebayt

Valorant takım arıyorum.

Arkadaşlar küfür etmeyen 14-15 yaşlarında aşırı kolsuz olmayan bir takım arıyorum.(Raze oynuyorum)
  19. terebayt

Canım sıkılınca girebileceğim aşırı emek istemeyen ücretsiz oyun var mı?

Arkadaşla fazla büyük olmasın crack olmasın sadece sıkılınca gireceğim bir oyun arıyorum grafikleri çok da önemli değil online offline farketmez.
  20. terebayt

Oyun tavsiye eder misiniz?(ücretsiz)

Oyun satın alamıyorum önerebileceğiniz ücretsiz güzel bir oyun önerirseniz sevinirim.
Top Bottom