Arama sonuçları: *

1. Talha!

Xbox Series S ve PES 2013

Merhabalar, Xbox Series S konsolum var, bu konsolda PES 2013 oynayabilir miyim? Oynayabilirsem nasıl oynayabilirim?
  2. Talha!

Xbox 9. Nesil Gamepad İçin Şarj Edilebilir Pil -YARDIM-

Xbox oyun kumandasını ön tarafındaki usb-c kablosunu takıp içine şarj edilebilir pili içine koyup öyle mi şarj ediyoruz, yoksa şarj edilebilir pili şarj adaptörüne takıp şarj ettikten sonra mı kumandaya takıyoruz?
  3. Talha!

Xbox 9. Nesil Gamepad Şarj Yardım

Xbox 9.nesil gamepadimi nasıl şarj edeceğim? Şarj etme seçenekleri nelerdir? Xbox Şarj kiti mi kullanacağım? Şarj edilebilir pil mi alacağım? Şarj edilebilir pil kiti mi alacağım? Seçenekler neler? Ne yapmalıyım?
  4. Talha!

Xbox Series S Görüntü Ekranın Dışına Taşıyor

XSS de görüntü ekranın dışına taşıyor be yapmalıyım?
  5. Talha!

Xbox Yaş Sorunu (!YARDIM!)

Xbox'da yaşımı yanlış girdim ve erişimim kısıtlanıyor yaşımı nasıl değiştirebilirim?
  6. Talha!

Xbox Game Pass Ultimate Aboneliği ile İlgili Sorun Yaşıyorum.

Xbox Series S konsolum geleli 2 hafta oldu. Telefondan game pass uygulamasına giriyorum ayarlardan abonelikler bölümüne giriyorum kullanılabilir abonelikler bölümünde Xbox Game Pass Ultimate Aboneliğim var ancak bunu nasıl kullanacağım? Konsolla birlikte üyelikte mi gelmiş?
  7. Talha!

Xbox Series S Garanti Sorgulama

Xbox Series S Garanti Sorgulama nasıl yapılıyor?
  8. Talha!

Xbox Series S ve Monitörüm.

Xbox Series S'imi dün itibariyle sipariş ettim. Evde ekstra bir monitör olmadığı için oyunları televizyonumdan oynayacağım ancak televizyon 50Hz dolayısıyla oyun oynarken de maksimum 50 FPS alabileceğim sorun olur mu?
  9. Talha!

XSS Nereden Almalıyım Yardım

İthalatçı garantili değil de Microsoft Türkiye garantili almamı söylediler fakat 6 ay taktistle Microsoft Türkiye garantili bulamıyorum. İthalatçı garantili alsam ne gibi sorunlar olur? 🟦Bütçe: Maksimum 6000 veya 6500🟦
  10. Talha!

Xbox Series S Gamepad İle İlgili Yardım

Logitech F310 ve F710 Xbox Series S ile uyumlu mudur? Siz hangi uygun fiyatlı gamepadi önerirsiniz Xbox Series S için?
  11. Talha!

Xbox Series S nereden almalıyım?

İthalatçı garantili nedir? Microsoft Türkiye garantili daha mi iyi?
  12. Talha!

Xbox Series S Gamepad Yardım

Xbox Series S'in gamepadi 1.200 tl civarında ve pahalı. Alternatif olarak hangi gamepadi kullanabilirim Xbox Series S'te?
  13. Talha!

Xbox Series S ve Depolama Alanı (YARDIM)

Xbox Series S almayı düşünüyorum ancak depolama alanı konsolu kurduktan sonra 360 GB'a kadar düşüyor ve bu alana doğru düzgün sadece 5 oyun sığdırılabilir. Series S'e USB takıp depolama alanı olarak kullanabiliyor muyuz?
  14. Talha!

Xbox Series S ile İlgili Yardım Lütfen

Uzun süreli kullanım detaylarını benle paylaşabilecek Xbox Series S kullanıcısı var mı? Xbox Series S'in iyi ve kötü yanları nelerdir objektif bir şekilde paylaşabilir misiniz?
  15. Talha!

Xbox Series S Console

https://www.amazon.com.tr/dp/B087VM5XC6/ref=asc_df_B087VM5XC61623916980000?smid=A3O5TP4R0OZYXZ&linkCode=asn&creative=380341&creativeASIN=B087VM5XC6&tag=cimritr-21 Bu ürünün fiyatı gözükmüyor ancak cimri.com da gözüküyor nedenini bilen var mı?
  16. Talha!

Xbox Kablolu Gamepad

Arkadaşlar şu ürünü : https://www.powera.com/product/enhanced-wired-controller-for-xbox-mist/ Xbox Series S konsoluma bağladığımda bir sorun çıkmaz değil mi? Orijinal Xbox Series S gamepadi gibi kullanabilir miyim? Kablosu kaç metre? Sorularıma tek tek cevap verirseniz sevinirim.
  17. Talha!

Xbox Gamepad ve Steam Oyunları

Xbox Series S ( 9. Nesil ) Gamepad Steam ile uyumlu mu?
  18. Talha!

Logitech F310 vs Logitech F710

Xbox Series S konsolumda bu iki gamepad ile de istediğim her oyunu rahat rahat oynayabilir miyim? F710 uzak mesafeden iyi mi? Hangi gamepadi almalıyım? Sorularımı tek tek cevaplarsanız memnun olurum. Teşekkürler.
  19. Talha!

XBOX GAMEPASS KLAVYE MOUSE

Xbox Series S almayı düşünüyorum. Xbox GamePass'te Klavye ve Mouse destekleyen hangi oyunlar var? ve Klavye ve mouse la nasıl oynayabiliyoruz nasıl bağlıyoruz?
  20. Talha!

GamePass ile ilgili soru

Örneğin ben gamepass alıp fifa 21 indirdim 1 ay oynadım sonra gamepass in süresi bitti gamepass almadım artık fifa oynayamıyor muyum?
Top Bottom