Arama sonuçları: *

1. Ragnar Adamdır

Kablosuz Oyuncu Klavye Önerisi (2025)

ben maksat önermek olsun diye hocam fiyat araştırması yapmadım 8k ya kadar çıkmaktansa buda güzel klavye
  2. Ragnar Adamdır

Kablosuz Oyuncu Klavye Önerisi (2025)

https://www.gaming.gen.tr/urun/584780/akko-mod-007b-he-pc-santorini-hall-effect-manyetik-switch-rgb-kablosuz-mekanik-gaming-klavye/?ref=akakce
  3. Ragnar Adamdır

4 ay da nerdeyse sıfırdan eşit ağırlıkta ilk 150 bin mümkün mü?

Sıkıntı yapma, şimdi başla. Gününü bitirmeye yönelik değil, verimli bir şekilde çalış. Günün sonunda yani 3 ay sonra bence iyi yerlere gelirsin. Dönüp baktığında en azından "Elimden geleni yaptım." diyeceksin, o bile seni rahatlatacak. Ama rica ediyorum, kafayı toparla, programlarını hazırla.
  4. Ragnar Adamdır

3D Render ve Üniversite Programları İçin Laptop Önerisi

Aleyküm selam, hayırlı günler. HP Victus 15 modeli vardı ama bağlantısını bulamadım. Ryzen 5 8645HS işlemci ve RTX 4060 ekran kartı olan bir modeldi. Eğer bu fiyat aralığında bulabilirsen, inceleyebilirsin. Performans testlerini izleyerek nasıl bir cihaz olduğunu değerlendirmen de iyi olur.
  5. Ragnar Adamdır

Samsung Buds 2den 3 proya geçilir mi ?

Bence ses kalitesi, anc ve batarya süresi sana yeterli geliyorsa gerek yok.
  6. Ragnar Adamdır

Nothing phone 1 mi A35 mi?

Bence nothing şuan için performans ve kullanım açısından ama geleceğe yönelik daha uzun a35 gider gerek batarya gerek yazılım desteği ile
  7. Ragnar Adamdır

4 ay da nerdeyse sıfırdan eşit ağırlıkta ilk 150 bin mümkün mü?

Kardeşim mesele çok çalışmak değil, doğru çalışmak. Günde 8-10 saat ders çalışmak yerine verimli ve odaklı 5-6 saat seni daha ileri götürür. Strese girip kendini yıpratma, hobilerinden kopma, eğlenmeyi de ihmal etme. Kafan relax olursa öğrendiklerin daha kalıcı olur. Önemli olan, bu süreçte...
  8. Ragnar Adamdır

Bütçenizi Söyleyin Sistem önereyim

30k ya çıktım hocam yardımcı olursanız sevinirim
  9. Ragnar Adamdır

Bütçenizi Söyleyin Sistem önereyim

@Jill Valentine hocam mümkünse son konuma bakarmısınız
  10. Ragnar Adamdır

25k Hazır Sistem Önerisi

Hocam dediğim gibi maalesef mümkün değil benim aklımda 2. el çok olmasa da bi toplama alma planı vardı ama müsaitlik yok maalesef o yüzden hazır sistem almalıyım kesinlikle nokta atışı bir sistem bulabilirsek alacağım 1740569874 Evet hocam o konu dikkatimi çekmemiş yani olabilir monitör çok...
  11. Ragnar Adamdır

25k Hazır Sistem Önerisi

https://www.incehesap.com/cyber-core-tavsiye-sistem-fiyati-76148/ ben bunu düşünüyordum yani evet bütçeyi arttırabilirim almışken güzel alayım kardeşime bu sistemin yanına uygun abartı olmayan bi monitörle 30k ya çıkabilirim kulaklık yok diye biliyorum ekstra kalan 5k bütçeyle monitör ve...
  12. Ragnar Adamdır

25k Hazır Sistem Önerisi

Arkadaşlar monitör dahil olması gerekiyor bütçe biraz daha arttırılabilir onda sorun yok monitör ve güzel bir sistem ile 30k ya kadar çıkartabilirim bütçeyi AMA gerekliyse kardeşim için bakınıyorum sizden de yardım isteyeyim dedim. Hazır sistem olursa sevinirim ayrı şehirlerdeyiz toplama olursa...
  13. Ragnar Adamdır

Tanrının Varlığı Hakkında Tartışma

Tebrikler dostum Donanım Arşivine çok hızlı bir şekilde katılım sağladın sen işini biliyorsun :)
  14. Ragnar Adamdır

Oyun için mac alınır mı?

Çok temiz, çok soğukkanlı.
  15. Ragnar Adamdır

ACİL Anakart AIO Görmüyor

kafamda çok tasarlayamadım şuan ama eğdiğin zaman havanın çıkış noktasında olsun hocam
  16. Ragnar Adamdır

Yani geri dönüşü vardır niye olmasın pompada hava baloncukları olduğundan da eminmiyiz yani eğer öyleyse tavsiyem gidermeye çalışmaktır hocam cihazın elektrik bağlantıları kesip fiziksel olarak kasayı hafif hafif eğip çevirerek baloncukları pompadan radyatöre doğru hareket ettirmeye çalışabilirsin
  17. Ragnar Adamdır

Valorant'ı Başka PC'ye Taşıma

Hocam görev yöneticisinden riotla ilgili ne varsa kapatıp clienti açıp valonun kurulu olduğu klasör üstünden tekrar denermisin
  18. Ragnar Adamdır

hocam radyatörü sallayınca pompanın içine hava kaçmış olmasın kabarcık yani köpürme ondan olmuştur çünkü
  19. Ragnar Adamdır

Valorant'ı Başka PC'ye Taşıma

hocam clienti başlatın mevcut dosyaları doğrulamasını sağlayın eksik klasör varsa da tamamlar
  20. Ragnar Adamdır

🔥İndirim Letoon Bağcıklı Erkek Bot 399 tl

Valla hocam efsane bi olay olmuş bu saatten sonra atmaya da kıyamaz insan :D
Top Bottom