Arama sonuçları: *

1. EmRyzz

1500-2000tl kulak ici kulaklık önerisi

Şuan kullandığım anker r100 sorun çıkarmaya başladı 1500-2000tl bandında kulak içi slikonlu kulaklik onerisi olan varmi
  2. EmRyzz

pc icin 1000tl kulaklik onerisi

Elimde bulunan Gamebooster H8 kulaklığımın derisi ve kablosu soyuldu o yüzden yeni kulaklık alacağım 1k bütçede önerebileceğiniz kulaklik var mı
  3. EmRyzz

500TL ye kadar kablosuz kulak içi kulaklik önerisi

Arkadaşlar aldığım jbl c100si kulaklık bozuldu. Bende kablosuz almak istiyorum 500tlye kadar en iyi kulaklıklar hangileridir? Şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.
  4. EmRyzz

Bilgisayar Kulaklığından daha az ses geliyor

Arkadaşlar Gamebooster H03 Dragon Kong kullanıyorum ve ses testi yaptığım zaman veya CS de iken sesin daha az olduğunu anlıyorum ayrıca fotoda gosterdigim gibi oluyor bilen varsa yardımcı olabilir mi Not:En fazla bu düzeye çıkıyor normalde en fazla yarıya kadar yükseliyor
  5. EmRyzz

Telefon kulaklığı önerisi

arkadaşlar müzik dinlemek film izlemek ve video izlemek için kulak içi kulaklık arıyorum bütçe 12-130 TL'ye kadar fakat 150 ye kadar yükseltebilirim
  6. EmRyzz

300 TL Kulaklık Önerisi

arkadaşlar yukarıda belirttiğim gibi 300tl bütçem var en fazla 330-340 TL'ye çıkabilirim ne almalıyım
  7. EmRyzz

400TL steelseries Artics 3 7.1 alınır mı?

Ikicni elde buldum garantisi var kutulu ve temiz kulaklık ama 400TL ye en iyisi mi yoksa daha F/P ürün bulabilir miyim 2. El olabilir
Top Bottom