Arama sonuçları: *

1. CFK’

2K Monitör Sipariş Edeceğim Sizce Hangisi ?

Arkadaşım aldı yorumlarda 1-2 tane net ölü pixel çıktığı yazıyordu yine de aldık çok ölü pixeli takmıyoruz. Ama şansa ölü pixel çıkmamıştı. Eğer sorun ediyorsan iyice kontrol et.
  2. CFK’

Gencergaming'den Aldığım Ürünle İlgili Sorunlar müdürden engel yedim

Şu tip problemler genellikle büyüyüp arka planda başka şirketle bayiilik yapmayan, markalara distribütör olmayan firmalarda gerçekleşiyor. Gençergaming, sinrji, itopya gibi yerler sattım bitti kafasındalar hep. İade yapsalar bile eski fiyattan aldıysan o fiyattan yaparlar değişim kabul etmezler...
  3. CFK’

Öneri İphone 16e Alınır mı ?

16e bence tam yaşlı telefonu olmuş gençler tercih eder mi sanmam. Ben olsam 15 tercih ederdim. 5e gibi unutulup gitmez ama çok da satışı olmaz gibi. Şuan alanlar dinamic ada için alıyor çünkü. Önceki SE serileri tuttu ama bu tutmaz. Yanılıyor da olabilirim.
  4. CFK’

Yamaha X Max 125 Abs hk.

Pcx bakacaksanız şuanda fiyatları çok yüksek. Türkiyede fabrika kurma durumları var onu bekleyebilirsiniz. İkinci elden 130k civarına 7000km geçmemiş bir motor bulursanız güzeldir.
  5. CFK’

Yamaha X Max 125 Abs hk.

Xmax kadar rahat değildir ama 125 ve 250 arasında çok fark vardır kalkış hızlanma son hız gibi. Pcx ve nmax modelleri xmax kadar rahat olamaz tabii ki ama rahattırlar.
  6. CFK’

Yamaha X Max 125 Abs hk.

O kadar motora bindim xmax 125 ilk defa duydum girdim baktım harbiden varmış. Bence Nmax 155 veya nmax 125 çok daha iyi bir tercih olur. Xmax kasası biraz ağır 125lik zor taşır o kasayı. Motorlarda satılma ihtimali 30k kmden sonra çok düşüyor fiyatı dibe çekmen gerekiyor. Daha düşük kmli bir...
  7. CFK’

Hoparlör için kablo nereden bulurum?

Link var mı hocam?
  8. CFK’

İkinci el de alınabilcek motorlar hangileri(125cc-250cc)

Drift L bakabilirsin o paraya ama sorun çıkarır başına maalesef.
  9. CFK’

A2 Ehliyet uzun yıllar gidecek racing motor

Ne kadar ekmek o kadar köfte maalesef. Temizinden bir MT25 çeksen daha iyi ama sen bilirsin hocam. O paraya temiz bi racing zor biraz.
  10. CFK’

R25 daha mantıklı bir seçenek olur bence. KTM düşünüyorsanız Duke 250 çok daha iyi olur. 390dan daha torkludur. RC serisi bana çok sert geliyor şehiriçi kullanıma uygun değil bence.
  11. CFK’

R25 var söylediğin kriterlerde çok da bi seçenek yok.
  12. CFK’

Öyle aradım ama çoğu düz hatta görseldeki gibi kesikli olanlarından bir tanesini sipariş ettim ama uyumlu olmadı maalesef.
  13. CFK’

Arkadaşlar ekteki görselde bulunan mikado hoparlörüm var yaklaşık bi 7 senedir falan kullanıyorum ve memnunum fakat kablosunda bir temassızlık bulunduğunu düşünüyorum. Kablo satın alıp tekrardan lehimleyeceğim fakat görseldeki kabloyu bir türlü bulamadım. Bilgisi olan var mıdır nereden bulabilirim?
  14. CFK’

🔥İndirim Xiaomi Smart Band 9 Active 699 TL

7 olanını 559da aldım kardeşime 699 iyi bence
  15. CFK’

Yardım SL İNFİNİTY vs SL wireless

Kasa modelin akvaryum ise lcd olan daha estetik ve hoş duruyor bence. Fazla RGB boğuyor gibi. Geçen gaming gecesinde indirime girmişti bir tanesi 1700dü LCD olanların. 2400TL daha ucuzdu yani bu attığın linktekinden. Yarını bekleyebilirsin.
  16. CFK’

Öneri Motosiklet montu ve eldiveni önerisi alabilir miyim ?

Tulum rahatsız ve gereksiz olur. Bir de motoruna bağlı :D
  17. CFK’

100-120k ya alınabilecek naked motor önerebilir misiniz?

Bu yaza kadar gümrük mevzusundan çok şey değişebilir. O zaman tekrar açsan bu konuyu daha iyi olur ama NS200, D250, D400 modelleri tercih edilebilir.
  18. CFK’

35.000 - 45.000 TL Bandında Motosiklet Önerisi

Çok da bir seçeneği yok activa s, spontini modellerine bakabilir.
  19. CFK’

MT-07 alternatifi motor önerisi.

Bende aynı motor hakkında aynı şeyleri düşünüyorum fazla abartıldığını hatta fren ve amortisör konusunda çok zayıf olduğunu düşünüyorum. Gidiyor gidiyor ama motor durmuyor ve asla virajda kabiliyetli bir motor değil. Bilmeyen birisini üstünden atar hemen. O yüzden aşağıdaki modellere göz...
  20. CFK’

Yardım Tenda V12 Fiber İnternet İle Kullanılır'mı?

Evet hocam, kullanılır. 4. port WAN portudur, üzerinde yazar. Fiber kabloyu WAN girişine takmalısın. https://www.epey.com/modem/tenda-v12.html
Top Bottom