Arama sonuçları: *

1. Mechanist

Eğer Google arama motoru paralı olsaydı

Arama motoru olarak dünyanın en çok kullanılan arama motoru olması ve bunun uzun yıllarca daha değişmeyeceğini düşünüyorum. fakat tarayıcı tarafından işler tam tesi olur diye düşünüyorum şahsen uzun bir süredir Edge kullnıyorum ve ondan önce de Opera yani uzun zamandır Chrome kullanmıyorum,bir...
  2. Mechanist

Türkiyeden paypala para gönderilebilir mi?

O zaman tam tersini yapmanız lazım Wise hesabına para göndereceksiniz TL şeklinde daha sonra oradan Paypal hesabına gönderirsiniz.
  3. Mechanist

Türkiyeden paypala para gönderilebilir mi?

Zamanında Apple Pay için kullanmıştım Wise'i , o uygulama ile yapabilirsin ama kimlik doğrulama istiyor muhtemelen parayı arkadaşından alacaksın Wise hesabına daha sonra oradan Papara'ya çekeceksin.
  4. Mechanist

Okuldaki bir kızla nasıl konuşabilirim?

Özledim ya keşke şu an lisede olsam da zamanında yapmadıklarımı yapsam
  5. Mechanist

Bu 2 saaten hangisi daha iyi

İşte o yüzden size detaylı farklarını söyledim hangi bölüm size göre uygunsa ona yönelin ben şahsen ikisini de almam çünkü apple ekran inceliği ve akıcılığı hiçbirinde yok fakat mecbur kalsam muhtemelen Xiaomi alırdım demek istedim.
  6. Mechanist

Ben alacak olursam Xiaomi alırım daha önce kullandığım farklı modelleri de oldu memnundum.
  7. Mechanist

Bebek Katili Abdullah Öcalan Saat 17:00 Da Yazılı Açıklaması Okunacak

Ne bekliyordun ki ? çıkıp hata yaptık haklıymışsınız demelerini mi :D
  8. Mechanist

Bebek Katili Abdullah Öcalan Saat 17:00 Da Yazılı Açıklaması Okunacak

Şaka gibi dünya oldu Terörist ele başı kürsülerde ağırlanıp konuşma yapıyor hem de devletin sınırları içerisinde
  9. Mechanist

Forumdakiler Ne Sistem Kullanıyor?

İ5 12500h RTX4050 6gb 16gb ram 900gb ssd
  10. Mechanist

Öncellikle İos cihazda kullanacağın için ikisinde de ufak özellik kayıpları olacak %100 uyumlu olmayacaktır. en büyük farklarını söyleyeceğim sana ; Xiaomi pil ve ekranı bir miktar daha büyük. ekran özellikleri konusunda QCY daha önde. QCY malzeme kalitesi daha iyi. özellik ve spor çeşitlilik...
  11. Mechanist

İnstgram keşfet olayları

Allah Allah bir benim keşfetimin mi dünya umrunda değil full yemek videosu var acıktırıyor benş :D
  12. Mechanist

Çözüldü✓ Leptop önerir misiniz

ikinci elden 15-20 arası laptop kovalayın tavsiyem o bütçe de alabileceğiniz sistem yok sıfır.
  13. Mechanist

EA FC25 Halen alınır mı?? En Ucuz Nerede?

kış indirimlerinden 1000tl aldım fakat tavsiyem playstation varsa ordan al oyna pc de optimizasyon kötü oyunun keyif vermiyor
  14. Mechanist

Mentalim iyice kötüye gidiyor

O sırada elinde olmadan 22 yaşında hala başlamamış olan ben :) 1740589486 İnsanlar 30 yaşında bile okuyorlar kimisi 20 de başlıyor bölümü 23 de bitiyor kimisi 24-25 kimisi daha uzun 26 da bitiyor takılma böyle şeylere.
  15. Mechanist

Yardım IBAN ile yardım istemek yasal mı?

Bağış toplanıyorsa IBAN ile valilik izni olmalı eğer yoksa yasal olmayan şekilde yapıyorlardır bildirebilirsiniz şikayet ile.
  16. Mechanist

OKULU BIRAKIYORUM!!!

Hocam konudan biraz bağımsız ''max işletme ekonomi'' lafınız biraz yanlış çünkü ekonomi dediğiniz bölüm öyle max onu okurum diyeceğiniz bir bölüm de değildir :) fakat tavsiyem liseyi bitirin ondan sonra ilgi alanınız ne ise ona yönelmeniz şeklinde olacaktır şimdiden bırakmayın.
  17. Mechanist

Oyun için leptop almak istiyorum bu model sizce nasıl

https://www.akakce.com/oyun-bilgisayari/en-ucuz-hp-victus-16-r0035nt-7p6l3ea-i5-13500h-16-gb-1-tb-ssd-rtx4060-16-1-full-hd-gaming-laptop-fiyati,495192600.html...
  18. Mechanist

25-30.000 TL Bandında Laptop Önerisi Yapar Mısınız?

Hepsiburada linkleri var akakçe de oradan ulaşabilirsiniz diye böyle attım yada model ismi yazarak ulaşabilirsin.
  19. Mechanist

25-30.000 TL Bandında Laptop Önerisi Yapar Mısınız?

https://www.akakce.com/oyun-bilgisayari/en-ucuz-hp-victus-15-fa0008nt-80d30ea-i5-12450h-16-gb-512-gb-ssd-rtx3050-15-6-full-hd-notebook-fiyati,171485702.html...
Top Bottom