Arama sonuçları: *

1. Cosmoslayer

Aula F75 hz testi nasıl yapabilirim?

Bunu deneyecegim tesekkur ederim
  2. Cosmoslayer

Anladım peki link falan var mı yada kendim nasıl test yapabilirim 2 adet dongle takılı kasada
  3. Cosmoslayer

İyi forumlar arkadaşlar Aula F75 klavyeden bende aldım 1k hz olduğunu biliyorum dongle taktım 2.4g kullanıyorum 1k hz de çalışıyor mu çalışmıyor mu nasıl kontrol edebilirim.
  4. Cosmoslayer

Logitech G305 899TL

Stok bitmiş. :')
  5. Cosmoslayer

Custom windows için antivirüs önerisi

Güvenlik duvarı daha çok yavaşlatıyor fps kaybı gecikme yaşatıyor diye biliyorum testlerden.
  6. Cosmoslayer

Çok teşekkür ederim Kaskpersky ve Malwarebytes arasında kaldım. Sanırım Kaspersky kullanacağım safing. IO'yu da araştıracağım merak etmedim değil açıkçası.
  7. Cosmoslayer

Yeni sistem islemci isinma sorunu

Youtube'da rehberlere bakıp yapabilirsin.
  8. Cosmoslayer

Şöyle diyim fps'in artar işlemci kullanımın azalır iş parçacığı kullanımın azalır gereksiz kullanmadığın şeyler kalkar arkada çalışamaz gecikme azalır bi nevi optimize etmiş olursun.
  9. Cosmoslayer

Normal windows isosunu düzenleyip bileşenleri özellikleri gereksizleri mesala (windows defender) kaldırınca custom windows oluyor fps + gecikme bakımından hız sağlıyor.
  10. Cosmoslayer

Ryzenlar stok fanla kullanılmaz zaten uzun vade de ama tabi voltaj düşürüp istediğin değere 4.5 lere falan çekebilirsin işe yarar.
  11. Cosmoslayer

Biosdan core performance boost'u kapatmanı öneririm.
  12. Cosmoslayer

Arkadaşlar iyi forumlar, Custom windows yaptım güvenlik duvarını kaldırdım güvenlik duvarı yerine antivirüs programı önerir misiniz?
  13. Cosmoslayer

7 Madde'de Bilgisayar Hızlandırma Rehberi

Hayır çok fazla etkisi olmaz.
  14. Cosmoslayer

Çift ram takınca pc açılmıyor

Kral adamın dibisin gerçekten çok sağol bilgisayara çarptıktan sonra kapanmıştı vga ışığı yanıyordu her yolu denedim olmamıştı ramleri teker teker denedikten sonra bir şekilde açtım ama anakart'ım xmp yi a2 ve b2 slotunda desteklediği için xmp açılmıyordu a2 ve b2 ye takıncada pc açılmıyordu...
  15. Cosmoslayer

Öneri Sinek kaydı tıraş makinesi önerisi

philips mg7720 ilk aldığım bozuldu 3 ay önce 2.yi aldım bir sürü başlığı 0 alan başlığıda var.
  16. Cosmoslayer

🔥İndirim 🔥 🔥 Privacy Erkek Deodorant Sprey 3 x 150 ML 109TL 🔥 🔥

yeni keşfettiğim bir deodorant kokusu iyi 160 TL'ye bile baya uygun kupon için etiketlersen sevirim.
  17. Cosmoslayer

Sistemim Ranch Simülatör Kaldırırmı

Maalesef kasa kasa oynarsın oyunun optimizasyonu vasat olduğu için üst seviye sistemleri olan yayıncılarda bile kasıyor.
  18. Cosmoslayer

🔥İndirim GETİR YEMEK 80-50 KUPON

Zurna Dürüm + Ayran 32 TL Eyvallah. :kappa:
  19. Cosmoslayer

Çözüldü✓ Saçma bir sebepten görüntü gitti gelmiyor yardım

Sorunu 1 saat bir uğraştan sonra çözdüm 24 pin güç bağlantısını çıkartıp taktım. :kekw:
Top Bottom