Arama sonuçları: *

1. N

Öneri 2024 Fiyat Performans Telefon Önerisi

Babama yaklaşık 2 yıl önce almıştım. Bir sorununu duymadım. Omix x6 idi. Ancak 10k altına vivo da iyidir. Arayüzü çok hafif, güncelleme garantisi de var. Ben vivo v40 zeiss kullanıyorum, iphone 12'den geçtim. Arayüz, dokunmatik ve ekran olarak hiç aramadı. Kamerası fersah fersah üstün. Omix 1...
  2. N

🔥İndirim Anker 326 20000 mAh Powerbank 979₺

Yorumlarda 2 yıl önce üretilmiş cihaz satıldığı söyleniyor.
  3. N

🔥İndirim Anker 326 20000 mAh Powerbank 979₺

Son 1 yılın en düşük fiyatı . Anker kalitesi bu fiyata kaçmaz. Anker 326 20000 Mah Taşınabilir Hızlı Şarj Cihazı - USB-C - 15W 2 Çıkışlı Powerbank - Siyah - A1367 (Anker Türkiye Garantili) https://app.hb.biz/vgcyXUd1fSUb
  4. N

❌İndirim Bitti! Nothing Phone 2A 14.464 TL 🔥🔥🔥

Nothing 2 çok düşündüm ama widevine l1 yok. Yani netflix vsde düşük çözünürlüğe muhtaçsınız. Hdr desteği var ama youtubeda hdr efektleri oynatamıyor. Kamerası ortalama seviyede. Güvenilir liman olan s24 fe mi alsam derken vivo v40'a denk geldim. Alacağım telefonda iki şey olmazsa olmazımdı...
  5. N

🔥İndirim Havit Kasım İndirimleri

3k ya xiaomi watch s3 daha iyi olur. Biliyorum, fiyat bareminden yüksek ama bu fiyatlarda ki kulaklıklar uygulama ve bağlantı anlamında rezalettir. En az 3kya çıkmalısınız doyurucu bir saat için, o haremde de en iyisi watch s3tür. Kullanıyorum, çok memnunum. Şarjı ortalama 3 gün gidiyor. Vivo...
  6. N

50 bin tl telefon önerisi

S25 serisi ocak ayında tanıtılacak. Onu bekleyebilirsiniz. Düz iphonelarda bu para verilmez. Ekranı halen 12 zamanından kalma, pili desen seneye günde iki kez şarj etmeye başlarsınız. Android güvensizdir safsatası mazide kalmadı mı artık? Apk ile uygulama kurup, sağa sola kredi kartı ve hesap...
  7. N

Telefon almayı düşünüyorum öneride bulunabilecek var mı

7 yıl güncelleme + ekran ve donanımı iyi. Ancak samsung s24fede saçma sapan fiyat düşürüyor arada. 2 gün önce kodla 16kya satıldı mesela. E şimdi 24kdan alanın ne suçu var? Ayrıca samsung güncellemeler de batırıyor. Pilden de şikayet var.
  8. N

Banka ve kredi kartı sahibi herkes bu konuyu okusun!

Düz 30₺. İyzico üzerinden çekilmişti.
  9. N

Banka ve kredi kartı sahibi herkes bu konuyu okusun!

Garanti bankasında benzer bir olay yaşadım. Kartımdan 30₺ çekildiğinde dair mesaj geldi, hemen mhyi aradım, biz bir şey yapamayız para iadesi için ama kartınızı kapatıp size yeni kart göndeririz dediler. Hemen kartı bloke ettiler. Alışverişlerde telefonumun nfc üzerinden ödememi yapıyorum...
  10. N

6.1 inç telefon vs 6.7 inç telefon

Günümüzde içerik tüketmeyi telefondan yapıyoruz. Bir şeyler okumada,mail takibinde, navigasyonda, sosyal medyada ve kısa süreli video izlemede büyük ekran ( hele hdr falan destekliyorsa, 120 hz ise ve çözünürlük en az 1.5k ise ) nimet. Tablette de bir şeyler okumak, webde gezinmek ve uzun...
  11. N

Taksitli 30.000₺ Telefon Önerisi

Vivo v40. Zeiss lens kullanıyor ve 1.5k 120hz ekranı var. Sitesinden 0 faiz 3'e bölüyor. Bir de enpara 35kya kadar sıfır faiz kredi veriyor. Bunlar dışında taksit yok. Faizli 12'ye ek hesaptan bölersiniz ancak.
  12. N

🔥İndirim Xiaomi Mi Box 2. Nesil 1999 TL

Mi sticki yıllardır kullanıyorum, Ucuza bulunca bunu da aldım. Haber veren arkadaşa teşekkür ediyorum. Aldım bir adet
  13. N

İphone 12'den S24 ultraya mı yoksa 15 plus'a mı geçmeliyim?

Güncelleme: 12'yi buyback ile verip vivo V40 aldım. Almadan önce çok araştırdım. Benim oyunla işim olmaz. Render falan da almıyorum. Kamerası ve ekranı iyi olsun, ekranı geniş olsun,hızlı şarj olsun yeterdi. Vivoyu 3 gündür kullanıyorum,çok memnunum. S24fe de düşündüm ama Samsung sevmiyorum.
  14. N

1.2k bütçe akıllı saat önerisi

Xiaomi watch S3 pazaramada 2.999 TL'den satıldı. Bütçeyi biraz yükseltip alın derim. Şu an stok Yok ama 100₺ fazlasına bulmak mümkün.
  15. N

30k sınır telefon önerisi

Kameranın önemli olduğunu ifade etmişsiniz vivo v40 alabilirsiniz. Zeiss mercek ile geliyor. Ekranı da ,kamerası da kağıt üzerinde s24feden iyi.
  16. N

honor 90 alınır mı oyun ve fotoğraf için

Portre fotoğrafları için vivo V40 iyidir. 30k bandında en iyi kameraya ve ekrana sahip cihaz.
  17. N

Macbook Air M3 Alınır Mı?

Bende 2019 i5 air var. Cihaz gayet stabil ve hızlı. Eşimde m1 var, o bambaşka bir dünya. M3 hayal bile edemiyorum. Kaçırmayın.
  18. N

Arkadaşlar tekrardan merhaba. Dediğim gibi her iki cihazı da inceledim. 15 plus içime sinmedi. Ekranı kullandığım 12'den sadece biraz daha büyük, o kadar. Canlılığı, renk doygunluğu vs de bir şey farketmedim. Promaxlerin ve dahi s24 u nun ekranı 15 plustan daha iyi. Hal böyle olunca beklemeye...
  19. N

Cevaplar için teşekkürler. Haftasonu teknoloji mağazasında her iki cihazın ekranını inceleyip, buyback ile istediğim fiyat hangi modele verilirse onu tercih edeceğim. Ancak tavsiyelerinizi dikkate alacağım. Apple önceliğim olacak.
  20. N

Merhaba arkadaşlar, iphone 12 cihazım artık 5 yaşında ve buyback ile samsung s24 ultra ( buyback kampanyası ile 8k destek veriyor, telefonu toplamda 25 bine alıyor). 512lik s24 ultra 65 bin. 25 bine verip, bana has olan %3 indirimle s24 ultra 38 bine alabiliyorum. Samsung watch fe yaklaşık 6...
Top Bottom