Arama sonuçları: *

1. Ata Şen

Çözüldü Sim kart aktardıktan sonra whatsapp açma nasıl yapılır

Arkadaşlar merhaba ben yks senesine girdiğim için tuşlu telefona geçtim önceki sim kartımla birlikte. Bu sebepten eski samsung a50 telefonumda otomatik çıktı whatsapptan. Biraz baktım whatsappa numaramı yazınca bir kod gönderiyor ve bu sayede girebilmeliyim diye anladım. Şuan geçtiğim telefon...
  2. Ata Şen

Tuşlu telefon tercihi desteği

Hallettim
  3. Ata Şen

Hocam telefonu şarja taktım bi 4 5 saat sim kartını takmadım ekran geldi welcome yazdı sonra şarj olduğunu gösteren bi ekranda kaldı açılmadı öyle sim kart taktım da denedim gene olmadı anlayamadım nasıl yapacam destek olabilir misiniz
  4. Ata Şen

Hallettim
  5. Ata Şen

Hocam şimdi aldım dediğiniz modeli I9300 yazıyor doğru heralde 1725170962 Bir de bataryayı nasıl takıcam kırmak da istrmiyorım
  6. Ata Şen

B310 beyaz olan mı hocam 1725115447 2. Fotodaki 4 telefon olan
  7. Ata Şen

Mavi kutulu olanı tercih ediyorum teşekkürler.
  8. Ata Şen

Hocam çakma değildir dimi 1725114787 Model falan yazmıyor
  9. Ata Şen

Arkadaşlar merhaba tuşlu telefon alacağım mümkünse çakma olmasın ve kronik sorunu olmasın istiyorum onun dışı zaten tuşlu telefon beklentim yok ağabeyim telefoncudan foto attı o alacak bu modellerden söyleyebilir misiniz. Bir de hat dahil fiyah 1000tl diyorlar. Hat dahil nasıl oluyor anlamadım...
  10. Ata Şen

Öneri Hangi rx6600ü almalıyım?

En kalitelisi asus dual 56 dereceyi geçmedi kartım 1719050256 Ama sapphire de sıkıntı yapmaz 75 üstü çıkmıyor diye biliyorum xfx de 65 civarı olması lazım bütçenizi zorlamamak asıl önemli olan şey olsun bence
  11. Ata Şen

Yardım Rx 6600 i3 12100f sistem 2. El satış

Hocam bu 2. El piyasası cok sacma valla saçma saçma sistemlere abuksubuk fiyatlar çekiyorlar millet de ilgileniyo ayırca
  12. Ata Şen

Teşekkürler aoc 27 inch 1080p 144hz ips panel 1ms monitör var onu ne kadara elden çıkarabilirim 4500 den başlıyor piyasadaki bu özelliktekiler bunun kutu faturası var fakat garantisi bitmiş olabilir 3 seneyse bir süre vardır ancak 3 sene diye hatırlıyorum 3k olabilir gibime geldi vesa ayağı da...
  13. Ata Şen

Muadilleri kaç ediyor
  14. Ata Şen

Arkadaşlar uzun bir aradan sonra foruma bu soru için geldim. İ3 12100f Asus b660 plus Xpg 3200mhz cl16 rgbli tam model imzada olmalı Fsp 550watt 80+ psu Xpg valor kasa Asus dual rx 6600 Wd blue sn570 500gb m2 Bu sistemi zaten hazır sistemdi gaminggentr den almıştım şu an üniversite sınavına...
  15. Ata Şen

Fotoğraflar OneDrive'ı dolduruyor

Arkadaşlar merhaba. Fotoğraf makinemle SD kart üzerinden bilgisayarıma fotoğraflarımı aktardım yaklaşık 400 tane ama şöyle bir sıkıntı var. OneDrive 5GB dolu diyor ve problem çıkarıyor, ben fotoğraflarımın klasik bilgisayar üstündeki SSD'de durmasını istiyorum. OneDrive'ın çalışma mantığını çok...
  16. Ata Şen

Donanım arşivi f/p kasasında sorun vga no signal sorunu

Hocam muhtemelen Vga kablo ile kartın portunu kırdığın için olabilir
  17. Ata Şen

2000 TL Red Switch Klavye Önerisi

Ben rx li olanı kullanıyorum tkl olmasını tercih ederdim şahsen.
  18. Ata Şen

Yardım Acil 3K Bütçede Wireless Gaming Kulaklık Önerisi

Arkadaşlar selam sorum başlıkta zaten, şu anki baktığım model razer barracuda x 2022 edition başka önerilerinizi bekliyorum.
  19. Ata Şen

Yardım 2k-3k arası wireless kulaklık önerisi

2. El olması da düşündürüyor ve sıfır almak istiyorum. 2. Ellerde fatura garanti olduğu zaman iadeye nasıl gönderiyorsunuz hesap sahibi siz değilsiniz 1690875401 Piyasada bulduğum ürünler arasında mpow air 2 var 3200tl ye Arctis 1 wireless 2350 Tuf gaming h3 2150 ye uygun fiyatlılardan hangisi...
Top Bottom