Arkadaşlar Minecraft 1.17.1 oynuyorum(Pc buna yetiyor) ve survivalda maden ihtiyacım oluyor internetten bakyorum ama 1.17.1 için maden listesi yok bilenler listeyi paylaşabilir mi ?
Arkadaşlar 14 yaşındayım ailem kartlarını güvenilir yerlerden harcayabileceğimi söyledi bende mc pre almayı düşünüyorum sizce alınır mı 199 tl bana biraz pahalı geldi ama
Sorum başlıktaki gibi Çizmeli kedi tr dublajlı bir şekilde nereden izlenir disney plus ve netflixte yok korsan sitede de altyazılı var dublajlı bir şekilde nereden izlyebilirim
arka planda bir tek not defterini açık bırak onda rastgele önceden hazırlanan ders şeylerini kopyala yapıştır ardından oyuna girebilirsin bir kaç kere pratik yapabilirsin benim ilk denememde oldu arkada tek pencere açık olduğunda onu açıyor bazende oyundayken ani bir şekilde aklına geldiği an...
Derste sıkılıp kağıda orta parmak ve 31 yazdım ve bir çocuk bunu gördü öğretmene söylerse birincide ceza almam değil mi
1672683673
Zaten bu aralar küfrü bırakmaya çalışıyordum azaltmıştım ama boşluğuma geldi
sorum başlıktaki gibi ortaokulda küfür etmek ve el kol hareketi yapmak disiplin nedeni mi ve herhangi bir ceza alır mıyım
Küfür ettiğimi bir çocuk öğretmene söylenirse durumlar değişir mi