Arama sonuçları: *

1. marilyn

Yardım binada port yok ama altyapı var

binada ortak internet kullanıyorum 6 aydır ve kafayı artık sıyırma limitine vardım sürekli pingim 2 ms iken 10 ms 1000 ms 300 ms e çıkıyor ve oyundaki keyfimi baltalıyor ne yaptıysam düzelmedi hatta bazen modem çöküyor yada çok kasınca komşu modemi kapat aç yapıyor iyice oyun zevkim kaçıyor...
  2. marilyn

Çözüldü✓ Klasördeki ağ ne anlama geliyor

https://forum.donanimarsivi.com/konu/sanirim-keylogger-yedim-yardim-edin.331915/#post-3311534 şu açtığım konuda göründüğü gibi yabancı birisi var ağda ama modemde yani 192.168.1.1 de görünmüyor kesinlikle ben bu kişiyi atamıyor yada müdahale edemiyorum diğer bilgisayarlardada görünüyör modeme...
  3. marilyn

Yardım sanırım keylogger yedim yardım edin

sanırım keylogger yedim ve mailim bloklandığını fark ettim giriş yapamıyorum mailime 6 saate şifre yenilemek için mail atacağını söyledi google şimdi emin olmak için desktop ablamın pc ondada böyle bir pc görünüyor desktopun bağlı olduğu görünüyor ama exponental diye birisi görünmüyor ahmet...
  4. marilyn

Çözüldü✓ tor browser çok yavaş

tor browser dikkatimi çekti ve kullanmaya başladım ama çok yavaş çalışıyor vpn ile giriliyormuş gibi bi çözümü yokmu ?
Top Bottom