Arama sonuçları: *

1. O

Temu Yeni üyeliğe kupon tanımlanmıyor mu ?

Merhaba Arkadaşlar, Daha önce 3 farklı telefondan 3 yeni hesap açtığımda direkt indirim kuponu tanımlanmıştı fakat bu sefer yeni hesap açılışında kupun tanımı yapılmadı, kampanya bitti mi yoksa yeni hesap açıldıktan sonra kullanmak için bir zaman kısıtı mı vardı , bir kaç gün önce açmıştım...
  2. O

🔥İndirim Sevimli Kedi Desenli Terlikler 25TL

1731842589 İlk alışverişte sanırım sadece 25 lira oluyormuş, sitede uyarı verdi
  3. O

❌İndirim Bitti! 🔥Xiaomi Redmi Buds 6 Play 275TL! (Pazarama İlk Sipariş)

stok şu an yok ama acaba tekrar stoğa gelir mi dostlar
  4. O

Ajazz AJ159 Pro - Hayran kaldım

Hocam aldığınız farenin linkini atabilir misiniz ☺️
  5. O

İstanbul da çiçek buketleri ne kadar?

Rica ederim ☺️👍
  6. O

Temu 11.11 indirimleri

App üzerinde bir bilgilendirme yok ama olmama ihtimali de yoktur diye düşünüyorum :)
  7. O

İstanbul da çiçek buketleri ne kadar?

Merhaba Dostum, ben sürekli internet üzerinden yada şubelerine giderek çiçek aldığım https://www.istanbulcicekleri.com/ sitesini sana önerebilirim , taze çiçek.com sitesinden de aldığım oluyor , iyi indirim oluyor bazen ve getir uygulaması içerisindeki çarşı kısmına girersen orada da çiçekçiler...
  8. O

🔥İndirim TEMU Mini yazıcı + 3post 117TL

hocam ilgili telegram grubuna nasıl katılabilirim ,desteklerini rica ederim :)
  9. O

Samsung galaxy tab s9 alınır mı?

Hocam tableti aldınız mı , aldıysanız memnun musunuz
  10. O

9500 tl kalemli tablet öneresi

Samsung tab S9 da %20 öğrenci kampanyası varmış , bilgisi olan var mı
  11. O

Yardım God of war mı Black myth wukong mu?

nereden ve nasıl 300 tl , bugün 360 liraya aldım da Epic Games ten
  12. O

Yardım Acil Temu indirim kodu ve ticaret adı altında dolandırıcılık

pek tabi gerçek olmadığını biliyorum ama zaten sahte olan bir şeye o kadar para vermemek için çin den almak istiyorum hocam
  13. O

Yeni farkına varamadım dostum zaten farkında idim ama bizim gümüşçüler de gümüş diye satılan yüzüklerin hiçbiri gerçekten gümüş değil neredeyse hepsi paslanmaz çelik ( sözde paslanmaz) ama yine de gümüş fiyatına satılıyor
  14. O

Merhaba arkadaşlar, Dün nişan için alyans almaya gittim, gümüşçüler 600-700 lira minumum fiyat çekti, gümüşçülerin birinde eski bir arkadaşıma denk geldim orada yeni çalışmaya başlamış ve bana kesinlikle gümüşçüden almamamı Çin'den almam gerektiğini iletti , kendileri vergiler dahil 60-70...
  15. O

Yardım Temu yeni vergi yasası hakkında

Dostum kargo durumun nedir ve indirimi nasıl uyguladin,nereden buldun acaba paylaşabilir misin 😁
  16. O

Deadlock Oyununa Beraber Girelim

Yetiş Yâ Abdûl Shogun Geylân ismim :)
  17. O

Hangi kredi kartını seçmeliyim ?

Hocam başta bende öyle düşünüyordum , Beyaz eşya alacağım para ile şimdi gram altın biriktireyim sonra alacağım zaman bozdururum diye düşünmüştüm fakat , altın o derece artmaz iken beyaz eşya daha fazla artıyor , kart ile toplu borca girebiliyorum karşılığı yarısından az olsa bile ama toplu...
  18. O

Hangi kredi kartını seçmeliyim ?

Önümüzdeki yıllarda evlenmeyi düşünüyorum ve buna istinaden borca girerek taksitle beyaz eşya ve mobilya almayı düşünüyorum , bankaların sitelerinde kredi kartlarının avantajlarını incelediğimde birbirine benzer ve pekte ilgi çekici olmayan kampanyalar olduğunu görebildim ,bu sebeple hangi kredi...
  19. O

Beyaz Eşya ve Mobilya için hangi kredi kartı ?

Sanırım vakıf bank ın word kart serisini almak en mantıklısı arkadaşlar , aidat ücretini de ödedikten bir süre sonra itiraz ederek %60-70 kadarını geri alabiliyormuşuz, bilgilerinize.
Top Bottom