Arama sonuçları: *

1. R

Bilgisayarımda Oluşan Delikler

peki bu yüzey metal midir plastik midir? plastik yüzeylerde terden oluşan korozyonlar garanti dışı diyor, korozyonun tanımına baktım ve korozyonun tanımını araştırdım ve ter yüzünden boyanın çıkması korozyona girmiyor sanırsam 1693751472 malesef acı bir şekilde öğrenmiş oldum, bütün moralimi...
  2. R

Peki garanti kapsamına girer mi? 1693751050 Peki garanti kapsamına girer mi?
  3. R

Ter yüzünden oluşmuş aşınmalar gibi duruyor, garantide plastik aksanlarda ter vb. yüzünden oluşan korozyonlar garanti dışındadır diyor ama bu metal parçaının üzerinde 1693749716 Ekranda değil tam olarak laptopun dokunmatik yüzeyinin sol tarafında yer alıyor
  4. R

Selamlar, EXCALİBUR G770 kullanıyorum, laptopun sol tarafında tam sol bileğime denk gelen yerde küçük küçük noktalar oluşmuş, kesinlikle bir fiziksel hasarda bulunmadım bu garantı kapsamına girer mi? lütfen yardım edin.
  5. R

Görüntü Bağdaştırıcısını Düzeltemiyorum

Sorun yok dostum yardımın için teşekkürler ben bulmayı denerim eğer sen benden önce bulursan buraya gelip söylersen çok sevinirim
  6. R

Discord Hesabıma Spam Yüzünden bir şey Oldu

ben discorddan başkalarına dm den reklam yaparken bana gelen spam uyarılarını dikkate almayıp devam ettim ve birşeyler oldu. hesabıma erişemiyorum ne yapmam lazım?
  7. R

onu nasıl yapacağım? Lütfen detaylı anlatabilir misin? Lütfen 1684178399 dostum onu nasıl yapacağım anlatabilir misin? acilen lazım
  8. R

Selam! Robloxa girdiğimde beyaz bir ekran alıyordum, oyunda ses geliyor ama ekran tamamen beyazdı. Çözüm videosunu izlediğimde ise denetim masasından görüntü bağdaştırıcısını kapatınca çözüldüğü söylendi ve ben de yaptım fakat görüntü bağdaştırıcısını devre dışı bırakınca çok kasıyor bu yüzden...
Top Bottom