Arama sonuçları: *

1. A

Yardım 15 mouse arasından hangisi iyi

arkadaşlar artık noktayı koyalım cok uzadı 2 günlük araştırma sonucu bu verilere ulaştım hepsinin adını yazıcağım ayrı yetten fotoğraftada var 15 tanesinin görseli gelelim konuya eski mouse rival 3 idi ve 120 mm bir uzunluk söz konusu bu bana 3-4mm kısa geldi bu baktığım mouselar 125mm 128mm tam...
  2. A

Öneri Gaming Mouse önerisi

arkadaşlar mouse alaçağım önceki mouse um steelseries rival 3 dü baya kaliteli bir mouse du ama zamanla elime küçük geldi büyüt boyutlarda olması ve düşük sens kullandığım için hızlı döndürünce takılmayan bir mouse olması lazım böyle bir mouse öneriniz varmı ? ( Fiyat 1000 civarı )
  3. A

Mouse önerisi kaliteli

Arkadaşlar ben bi mouse aldım hızlı çevirince imleç donuyor refleks atmama engel oluyor çok hızlı çevirince bile imleç donmuyacak oyuncu / refleks mouse varmı ?
  4. A

Mouse ve mouse pad arzalımı ?

Mouse pad yeni aldığım fareyi koydum normal döndürünce bir şey yok hızlı döndürünce oyuncu olduğum için hızlı döndürüyorum donuyor İmleç bir anda. mouse pad çekiyorum normal masaya koyuyorum hızlı donuyor. Ama bu sefer de daha hızlı döndürünce donuyor, nedenini bilen var mı?
  5. A

Mouse pad önerisi ???

30 TL te 360 atabileceğim mouse üzerinde kolay kayabilen bi mouse pad varmı
  6. A

80 ₺ ve altı Mouse önerisi

Arkadaşlar 80 TL ve altı mouse öneriniz varmı bide varsa mouse pad resimde de bi tane mouse var o nasıl.
Top Bottom