Arama sonuçları: *

1. C

Yardım Minecraft sunucum için yardım edermisiniz

Tesekkür ederim
  2. C

Yardım Minecraft sunucum için yardım edermisiniz

Merhaba kendi bilgisayarıma minecraft serveri indirdim radmin vpn hamachi ve playit.gg sitesini kullanarak arkadaşlarımında girmesini sağlamıştım önceden fakat 1 problem var hamachi ve radmin mobilde yok geyser mc denilen bir mod sayesinde hem bedrock hem java beraber oynayabiliyor playit.gg...
  3. C

Xiaomi stock rom unu indirirken hangisini seçeceğim

Arkadaşlar merhaba Xiaomi mi note 10 lite (toco) cihazıma lineage os kurmuştum geri dönmek istiyorum stock romuna sitesine girince böyle yerler çıkıyor hangisinden indirmeliyim veya fark ediyormu
  4. C

Ekranda yirtilma benzeri fps droplar olmaya basladi

hangi marka rx6700xt
  5. C

Yardım Yeni leptopumda sorun

kanka youtubeye ddu kullanımı yazıp videolardan yapabilirsin burda anlatmak zor olur
  6. C

driverları sil yükle yaparmısın hatalı kurulmuşa benziyo tüm ayarlar yok
  7. C

kanka adam zaten kapatıp açmayı denemiştir büyük ihtimal böyle çözülmezki direk bilgisayarı kapatıp açıncada o servisler kapanıp açılıyo 1728834972 kanka alttan tutup genişletip atarmısın tüm ayarlar güzükmenmiş bu şekilde
  8. C

gir nvidia denetim masasına ekran diye biyer olcak oraya girip ss at elimde şu an nvidia yok bakamıyorum
  9. C

Gürcistandan telefon almak

ya samsung yada apple düşünüyorum 1728834600 androidde imei atmayı biliyorum onda sıkıntı yok ama apple da işler değişir gibime geliyo nasıl olur bi bilgin varmı apple için
  10. C

nvidia denetim masası yüklümü
  11. C

ekran kartın nedir
  12. C

Gürcistandan telefon almak

Arkadaşlar merhaba gürcistandan telefon almayı düşünüyorum şu gümrük olayları varya sanırım kendim gidip alıp gelirsem kendi telefonum diye geçirebiliyomuşum öyle bişey varmı yoksa gümrüğe takılıyomu gidip alsam
  13. C

saçlarımı kestirdim ortadan ayrılıp yanlara yatıyo

teşekkür ederim 1728766735 peki bereyi ne durumlarda takıcam duştan çıkıncamı fırsatımın olduğu her zamanmı
  14. C

saçlarımı kestirdim ortadan ayrılıp yanlara yatıyo

Arkadaşlar merhaba erkeğim saçımı uzun kullanıyodum hep ortadan ayrılık duruyodu saçımı kestirdim hayla ortadan ayrılıyo kendi kendine saçı alıştırmam ne kadar sürer ayrıca nasıl alıştırırım
  15. C

Resimdeki pin ne olarak geçiyor

sağol
  16. C

Öneri 600W PSU olan kasa önerisi

Kagdeşim kötü markalardan psu lu kasa alma psu dandikse baßını ağrıtıt
  17. C

Ajazz ak33 switch değiştirilirmi

teşekkür ederim
  18. C

Ajazz ak33 switch değiştirilirmi

Arkadaşlar merhaba bi arkadaşım var Ajazz ak33 klavyesinin 3-4 switchini brown switch yapmak istiyomuş ben kendi klavyeminkileri değiştirdiğim için bana sordu fakat tek sorun benim bikaç tuşum tutukluk yapıyodu yine klavyenin kendisinin başka önemsiz tuşlardaki switchleriyle değiştirip...
  19. C

Resimdeki pin ne olarak geçiyor

Arkadaşlar merhaba bu gün klavyem durduk yere bozuldu ps5 ime takmıştım çıkartıp bilgisayarıma taktığımda çalışmadığını farkettim herhangi bi darbe vs de almadı tak diye gitti cihaz içini açtım herhangi bi yanık vs de yok kablosundan şüpheleniyorum değiştiricem olmazsa olmaz koyduğum resimdeki...
  20. C

spora gideceğim ucuz kulaklık

teşekkür ederim
Top Bottom