Arama sonuçları: *

1. F

Dairemdeki cat6yı baska daireye ek yapmıslar

Evet kabloya da para verdim. Modemlerini de zorla aldırmaya çalıştılar sizdeki modem olmaz falan dediler kendim router olarak ayarlayarak yapip bunlarin modemi geri iade ettim
  2. F

1728853749 Kırnet diye bi firma
  3. F

Gercekten uzak durmak istiyorum ama ttnetle konustuğumda altyapı olmadığıni falan söylüyolar. Baska bi firmayla konuştuğumda onlar da altyapi olmadigini soylemisti. Emlakcı sadece bu firmanın internetinin olduğunu söyledi. Bina cok garip cidden anlam veremiyorum ya
  4. F

Bu arada modemi router olarak kullaniyorum sanirim wan kısmına takılı cat6. Fazla bilgim yok bu konularda.
  5. F

Yarın darlıycam bakalim. Konuşmalarini falan da ses kaydina alcam cok rahatsız edici konuşuyolar. Düzeltmezlerse yasal yollara basvurucam. Aklıma başka bir şey gelmiyor
  6. F

İkisi de siyah
  7. F

Zorunlukuktan bağlattığım sacma sapan bi firmanın(firma adını söyleyebiliyorsam söyleyim) internitin daireme çekilen cat 6 kablosunu baska bir daireye ek yapmışlar. Ek yapılmadan önce internet hızım zaten 24mbit'ti yine sinir bozucu yavaslikta olsa da bu kadar sorun yaşamıyordum. Şuan 10mbit...
  8. F

RX6800XT vs 3070 Super sistem

bu iksi arasından hangidi daha fiyat performans.Bütcem max 40k ama bütçemi çok zorlamak istemiyorum.Daha iyi önerileriniz varsa lütfen söyleyin. rx6800 olanın fiyatı 27.800tl
  9. F

30k-50k bandında kasa tavsiyesi

30k-50k bandında masaüstü bilgisayar arıyorum.oyun için kullancam bilgisayardan pek anlamam yardımcı olursanız sevinirim
  10. F

Hangi̇ Laptopu Almaliyim 16k

https://www.hepsiburada.com/lenovo-ideapad-slim-3-intel-core-i5-12450h-8gb-512gb-ssd-freedos-15-6-ips-tasinabilir-bilgisayar-83er000utr-p-HBCV00004MP2D5?magaza=Hepsiburada&utm_source=pc&utm_medium=epey&utm_campaign=c&utm_content=HBCV00004MP2D5&utm_term=c&wt_pc=epey.c.c.c...
  11. F

Çözüldü✓ İçlerinden hangi laptop daha iyi

Tamam teşekkürler
  12. F

8 yıl önce aldığım casper cihaz 4 ayda bozulmuştu.Casper hala ucuz ve kalitesiz ürün mü kullanıyor yoksa sağlam mı
  13. F

O parayla alıncak laptop atabilir misin peki
  14. F

Neden olduğunu söylersen sevinirim
  15. F

Lenovo Ideapad Gaming 3 AMD R5 4600H 8GB 1TB + 256GB SSD GTX1650Ti Freedos 15.6" FHD Taşınabilir Bilgisayar 82EY00D3TX...
Top Bottom