Arama sonuçları: *

1. lmperıo

Tod alacağım ama taksit yapmıyor?

Aylık abonelik fiyatı 790 TL demişsiniz. Demek ki öyle fiyatlandırmak istemişlerdir. GSM veya İnternet abonelik fiyatı gibi düşünebilirsin. Taahhütlü 12 aylık fiyat farklıdır. Aylık fiyatlandırmalar daha pahalıdır. Taahhüde yönlendirmek için 2-3 katı yaparlar. Burada da aynı durum var. Tek fark...
  2. lmperıo

Aylık ödeme tutarı 199TL dediği 12 aylık üyelik paketi olan 2388TL lik paketin aylık ödeme tutarı. Zaten kredi kartı limitinden direkt 2388 TL çekip 12 ay taksite böleceği için fiyatı uygun tutuyorlar. Diğer türlü taahhütsüz aylık fiyatı daha pahalı olur. Paketsiz şekilde aylık aboneliklere...
  3. lmperıo

Toplam parayı kredi kartı limitinden düşmeden nasıl ödemeyi yapacak?
  4. lmperıo

Google görseller güvenilir mi ?

Bu kadar kuruntuluk yapmana gerek yok. Google dan indireceğin (ki kopyalayabiliyorsun) bir görsel için virüs bulaşır mı diye korkuyorsan o bilgisayarı internete hiç bağlamaman gerek. Windows harici bir şey de kurma. Hatta bilgisayara hiçbir şey de bağlama. Sen hatta direkt bilgisayar kullanmayı...
  5. lmperıo

ESP32, bir röle ve Xiaomi sıcaklık sensörü ile termostat yapılabilir mi?

Amacın programlama ve kodlamayı öğrenip ESP vs. sistemlerde kendini geliştirmek ise gereken kitleri aldıktan sonra üzerinde çalışmalar yaparak rahatlıkla istediğini yapabilirsin. Şayet sadece kullanım amacı ile böyle bir işe girişeceksen hazır akıllı ev sistemleri ürünler var. İstediğin gibi...
  6. lmperıo

The Witcher 3 görevi yapamadım.

Görevi belirtmeden yapılıp yapılmadığı nasıl anlaşılacak. Görev ismini ve görselini paylaşırsan gereken cevaplar gelir.
  7. lmperıo

Hastayım ama idmana çıkmam lazım

Doktora gitmen lazım. Ardından eve geçip bir kaç gün dinlenmen lazım. İdmanın sağlıktan önemli olduğunu sanmıyorum.
  8. lmperıo

Öneri 15000-20000 TL Laptop veya Tablet Önerisi

Tekrar konuştuğum da sanki tabletin daha mantıklı olduğunu düşündük. 1739358345 Bu biraz fazla kaçar. Aslında güçlü olmasına gerek olmadığını düşünüyorum. Dediğim programları çalıştırsın yeterli. Bu işlemleri rahat yapacağı bir tablette olabilir. Klavye ve kalemi ile rahatça kullanabilir. Ve...
  9. lmperıo

Öneri 15000-20000 TL Laptop veya Tablet Önerisi

Arkadaşlar Merhaba, Üniversite kız öğrencisi için laptop veya tablet ihtiyacımız bulunmaktadır. Sözel bölüm okuyor. PDF, Office programları vs kullanılacak. Bütçemiz 15000-20000 TL arasında. Tabi daha düşük veya bir tık yüksekte olabilir. Şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim.
  10. lmperıo

Valorant Hata Kodu Van9003

Rica ederim. İyi oyunlar dilerim.
  11. lmperıo

Clear HP Factory Default Keys'e tıklayıp enter la. Başka bir forumda surunu böyle çözmüşler.
  12. lmperıo

Google >> Valorant UEFI secure boot hatası yazıyorsunuz. Çıkan ilk videolarda açıklayıcı bir şekilde anlatıyor.
  13. lmperıo

Kargom bugun gelirmi

Yahu ne durumu yaşanmış. Kargo zaten 2 gün önce verilmiş. Neyin yardımı olabilir. Buradakiler gidip kargo binasını basıp kargoyu erkenden mi getirecekler. Türkiye standartlarında zaten ortalama 1 haftayı bulmadan kargolar geliyor. Kargo güncellemesi olmaz, kargo firması cevap vermeyip yardımcı...
  14. lmperıo

Kargom bugun gelirmi

Tonlarca konu olması tekrardan açılması gerekliliğini göstermiyor. Kargo bu nihayetinde. İlla ki gelir. Oldu olacak her verdiğimiz siparişte anında konu açıp tahmini ne zaman geleceğini soralım. Gerçi sen de haklısın. Senden önce forum moderatörleri böyle saçma sapan konu başlıklarını açmayı...
  15. lmperıo

Kargom bugun gelirmi

Forumda müneccim mi var benim haberim yok. Kargo şubesini arayıp sorman daha mantıklı değil mi? Buradaki insanlar kargonun ne zaman geleceğini nasıl bilebilirler.
  16. lmperıo

30000 TL ye Sistem Toplama İçin Yardım Talebi

Aslında böyle düşününce gayet mantıklı duruyor. 1737699105 Başka öneri sunacak var mı? Ayrıyeten aşağıda linkini bırakacağım ikinci el sistem fiyatı uygun mudur...
  17. lmperıo

Ayrı ayrı fiyatlarına Akakçe den bakınca daha fazla geliyor. Daha uyguna nasıl gelir ki. Bunda da anakart aklımı karıştırıyor. A620M den ziyade B650M tercihim. SDD ve bu gibi değişiklikleri yapınca yine fiyat artıyor. Fena durmuyor bu sistemde. Yalnız ram konusunda da 1x16 mı yoksa 2x8...
  18. lmperıo

Merhaba Arkadaşlar, Bütçe belirlediğim miktarın biraz üstüne de çıkabilir. Hazır sistem tavsiyelerine açığım. Tercihim AMD üzerine bir sistem kurmak. Ekran kartı uygun olacaksa Intel olabilir. Güncel oyunlar da (özellikle FPS) üzmeyecek bir sistem arıyorum. Genel olarak istediğim özellikler ve...
  19. lmperıo

Dersden geçermiyim acba? lütfen yardım edin

Her üniversitenin kendine ait puanlama ve dersi geçme koşulları vardır. Burada hangi üniversite olduğuna dair bilgi bile olmadan dersi geçip geçmeyeceğini kimse bilemez. Üniversitenin kendi sitesinde zaten dersi geçebilmek için gereken koşullar yazıyordur. Finalden en az kaç puan alman...
  20. lmperıo

Modding Linux Mint güzellemesi yapmıyorum ama sistem çok kararlı çalışıyor.

Kimse engelli değil merak etmeyin :) Yazdıklarımın gayet açıklayıcı olduğunu düşünüyorum. Tekrardan cevaplarımızı okursanız ne demek istediğimi anlayacağınızı düşünüyorum. Windows un kötü yanlarını görmezden gelip mükemmel bir işletim sistemidir demiyorum. Benim derdim sadece olan bir şey...
Top Bottom