Arama sonuçları: *

1. Ö

Uygun Fiyatlı Kulaklık Almak İstiyorum

600 en fazla ama kablosuz araya girerse değişebilir
  2. Ö

Uygun Fiyatlı Kulaklık Almak İstiyorum

Dediğim gibi uygun fiyatlı bir oyuncu kulaklığı almayı düşünüyorum.Daha çok valorant pubg gibi rekabetçi oyunları oynuyorum.O yüzden tavsiyeleriniz varsa bana yardımcı olursanız çok teşekkür ederim.
  3. Ö

Her oyuna girdiğimde masaüstünde connection_trace diye metin belgesi oluşuyor

PC yi her açtığımda oyuna girdiğimde silmeme rağmen 5 10 dk sonra geri geliyor araştırdım fakat bulamadım.O yüzden buraya danışıyım dedim.
  4. Ö

İnternetimde sorun yok ama wifi yavaş çekiyor

Ben Türknetin internetini kullanıyorum ve Türknetin önerdiği Zyxel vmg3625 T50B modemini kullanıyorum.Aldığım hız değeri 50 Mbps kabloluda bir sıkıntı yok fakat telefonum ile wifi ye bağlandığımda YouTube Instagram Google gibi uygulamalara girdiğimde sanki internet çok yavaş gibi ama 1 2 dakika...
  5. Ö

Steam hesabım dolandırıcılık şüphesi olduğu gözüküyor

Ama o etkinliği yapana patlamaz mı olay
  6. Ö

İnşallah sadece Steam hesabım gider başka bişey olmaz 1633546970 arkadaşım yaptı onda sorun yok yüzlerce kişiye yapıyor onda da sorun yok yani bir 20 TL ne olabilir ki dedim katıldım
  7. Ö

Shad dawn 17k abonesi var
  8. Ö

En fazla hesap mı gider yoksa bakşa bişey olurmu 1633545738 Ama yt hesabıma girip abone oluyor kendine sonra veriyor 1633545786 Ama bayadır yapıyor bu işi 2 3 hafta önce tanıdım ilk kez katılmıştım
  9. Ö

Arkadaşıma da yaptı onda bir sorun yok 1633545293 Ve dava açamam babam fena kızar
  10. Ö

Hesap şuan açık sadece parasal işler yapamıyorum
  11. Ö

Abi ne olabilir en fazla 1633544970 CC ile yaptı sanırım 1633545031 Ama 100 lerce kişiye yapıyor ve bana çoğu kişiye yaptığım için karti öyle gösteriyor dedi 1633545045 Nadiren bu sorun oluyor dedi
  12. Ö

Ben bir etkinliğe katıldim.Etkinligi yapan adam anydesk yükle dedi yükledim.Adam benim bilgisayarıma bağlandı Steam e girdi 20 TL yükledi kartını falan yazarak neyse 2 gün geçti Steam bildiriminiz var dedi girdim Steam hesabınız dolandırıcılık şüphesi olduğu gözüküyor dedi.Steam destekle...
  13. Ö

2x8 ram , Ekran kartı ve psu alıcağım tavsiyelerde bulunabilir misiniz?

hayır ekran kartı 3000 lira üstü olduğu için 1200 liraya ram ve psu düşünüyorum
  14. Ö

pardon h410 değil h310 m kusura bakmayın yanlış yazmışım.Benim şuan sistemimin özelliklerini arttırmak istiyorum işlemcim anakartım var yani onları alma imkanım olsa zaten almam ama bütçede biraz kısıtlı o yüzden ekran kartı ram ve psu değiştirmek istiyorum.bütçe 4200 e kadar çıkabilir...
  15. Ö

İşlemcim i3 9100f anakartım Gigabyte h410 m s2h ekran kartı için Gtx 1650 düşünüyorum.Şu anki ramlerim (2x4) 8 alt tabın ilerde sıkıntı çıkarmaması için 2x8 yapıcam ve yanında 450 w 80p psu almayı düşünüyorum. yardımcı olabilirmisiniz bu arada 2. el düşünmüyorum
  16. Ö

Yardım PC'Yİ SIFIRLADIKTAN SONRA SSD YANİ E KLASÖRÜ GÖRÜNMÜYOR

denedim ama çözümünü buldum. Depolama ayarlarından Havuz oluşturmuş olabilir depolama havuzunu silin Disk yönetiminde görünmeye başlıyor ve şuan sorunsuz kullanabiliryorum.
  17. Ö

Klavyemin SCR tuşunun ışığını kapatamıyorum.

Başlıkta yazdığı gibi SCR tuşunun ışığını bi türlü kapatamadım.CapsLock ve NumLock un ışığını kapatabiliyorum ama Scr nin olmuyor.d
Top Bottom