Arama sonuçları: *

1. KeReM 1963

[Binance TR] Ücretsiz 50 TL Kazanmak🔥!

Binance TR'nin 2. yaşına özel yapılan bu kampanyada kazanbileceginiz tutar 50TL dir kampanyaya katılmak için aşağıdaki adımları uygulamalısınız - Herhangi bir referans linki ile Binance TR'ye kayıt olmak (ANA KONU yapılırsa kendi linkimi paylaşabilirim) -Banka hesabınızdan 50 TL Bakiye yüklemek...
  2. KeReM 1963

USDT'ye dikkat edin !

Arkadaşlar çok fena dedikodular dönüyor USDT'nin de sonu UST gibi olabilir şuan güvenli liman USDC veya BUSD gibi gözüküyor nakkite kalan arkadaşlara naçizane tavsiyem USDT yerine USDC veya BUSD geçmeniz olacaktır. Ayrıca şunu da eklemeliyim eğer USDT 'de de düşüş olursa piyasaya olan güven...
  3. KeReM 1963

(Çok İlginç !) Ape coin hakkında ne düşünüyorsunuz?

Kripto para ile ilgilenenler mutlaka bu kripto parayı görmüştür 2-3 gün önce çıktı ve çıkar çıkmaz bütün borsalarda listelendi bu güven nereden geliyor anlamıyorum. Bu coinin ekibini bilen var mı ? Çok değişik bir coin hem Metaverse hem de Web 3 coini açıkçası milletin eline verme operasyonu...
  4. KeReM 1963

Papara ile kripto para alma tamamen kalktı mı

Papara ile Doge Coin almayı düşünüyorum ama Paribu ve Binance den alamıyorum Başka yerlerden alabilirmiyim yoksa tamamen yasaklandı mı
Top Bottom