Arama sonuçları: *

1. Zapt

Netflix karıncalanma oluyor

Netlixde profil ayarlarından kaliteyi en yüksek ayara getirmeme rağmen bölümü açtığımda yakın açıdan karakter yüzleri ve karanlık ortamlarda karıncalanmalar oluşuyor. Bunu nasıl düzeltebilirim çok sinir bozucu. Monitörüm Asus VG249Q1R.
  2. Zapt

Mr Robot dizisini nereden izleyebilirim?

Eskiden netflixe girdiğimde görüyordum eminim fakat bugün baktığımda göremedim. Amazon primeda da vardı diye hatırlıyordum ama orada da yokmuş. Sanırsam türkiyede yayını kalktı yoksa ben mi yanlış biliyorum?
  3. Zapt

Game of Thrones 1. sezon türkçe altyazı yok

Game of thrones un 1. sezonunu izlemek istiyordum. Bölümleri indirdim fakat türkçe altyazı sitesinde 1. sezonun olmadığını fark ettim. 1 hariç diğer bütün sezonlar vardı. 1. sezonu nereden bulabilirim?
  4. Zapt

Game Of Thrones'u nereden izleyebilirim?

Netflix ve Amazon Prime'ım mevcut ama bu platformlara baktığımda ikisinde de bulamadım. Türkiye'de Game of Thrones a sahip platform var mı?
  5. Zapt

Dizi-Film indirme siteleri

Türkiyede güncel platformda yayınlanmayan diziler-filmler var örneğin better call saul un 6. sezonu gibi. Bildiğiniz güzel dizi indirme sitesi var mıdır? Torrent vesayre kullanabilirim. IDM çoğu sitede çalışmıyor artık.
  6. Zapt

Bir tane İngilizce öğrenme sitesi vardı? (Dizi ve filmler üzerinden)

Sitede ilk önce kendi seviyemizi seçiyoduk a1 b1 vs. Sonrasında ise bize Dizi ve filmlerden sahneler gösteriyordu. Söylediği cümleyi bir doğru halini ve bir de bir kelime değiştirilmiş yanlış halini veriyordu. ne kadar kısa sürede cevaplarsan o kadar fazla puan veriyordu. Bu sitenin ismini bilen...
Top Bottom