Arama sonuçları: *

1. Zapt

Eski ölü bilgisayara sata ssd takma

Hdd ye sahip yaklaşık 7 8 yıllık bir pc ye sahibim. Yeni bilgisayar aldım fakat yan işlerimde bunu kullanmak istiyorum. Ana bilgisayarda m2 ssd olduğu için aşırı yavaş geldi bi anda eski bilgisayarım gözüme. Ben de ekteki kingston ssd yi almaya karar verdim. Herhangi bir problemi sakıncası var...
  2. Zapt

Sd kart gereğinden fazla dolu gözüküyor.

Sd kartımda ekteki kadar kullanmamama rağmen diğer klasörü 21 gb gözüküyor. Ne sd karta çok uygulama taşıdım ne de netflix amazondan çok dizi indirdim. Bu diğer kısmını nasıl azaltabilirim?
  3. Zapt

Flash bellek Önerisi

Bütçe max 100 tl aklımda ekteki flash bellek var ama okuma yazma hızı çok düşük geldi bana bir de flash bellek 2.0 mı olmalı 3.0 mı? bu ekteki 2.0 sanırsam. Önerilerinizi bekliyorum Depolama en az 32 olsun...
  4. Zapt

Sd kartı nasıl kullanıcam?

32gb bitane sd kart aldım Dosyaları ve uygulamaları bu karta nasıl aktarabilirim? Fotoğraf ve videoları da koymak istiyorum. dahili depolama yapmanın bir yolu var mı?
  5. Zapt

SSD tam performans alamıyor muyum?

Arkadaşlar MLD M300 1TB ssd ye sahibim 3300 mb okuma 3100 mb yazma diyor fakat arkadaşımın flash belleğinden dosya kopyalarken saniyede 6 mb/s dosya kopyaladığını fark ettim. 1 tb' da 280 gb boş yerim var depolama olarak sorun olduğunu sanmıyorum acaba bu değer normal mi test yapabileceğim bi...
Top Bottom