Arama sonuçları: *

1. john

Derbiyi izlemek isteyenler için Akbank TodTv taraftar paketi veriyor.

exxende yayınlancak mı maç ?
  2. john

Öneri Seat Leon 1.0 eTSI Style istanbul içi kullanımda yakıt tüketimi nedir ?

Babamla bi konuşacağız, teşekkürler tekrardan.
  3. john

bu arabayı canlı olarak gördüm ama 4 kişilik 1 aile için cidden küçük ve elektirikli araç bence alınmaz yani bi tesla olmadığı sürece.
  4. john

Bilgilendirme için teşekkür ederim. bi düşüneceğiz.
  5. john

Üçüncü depoda biraz daha ehlileşti gibi. Ortalama hız: 22 Ortalama tüketim: 7,3 (klima sürekli açık) Aracım 7000 km ye geldi, yakıt yüzde on kadar düştü. Ortalama hız: 21 km/h Ortalama tüketim: 7,6 lt/100km Tüketimimi güncelliyorum, km 24000 oldu, ortalama hız 15 km/h, ortalama tüketim 9,6...
  6. john

1.6 180 hp benzin 9-11 arası değişmekte. ama ortalama 10 felan diyeyim. 1739113971 dedikleriniz çok doğru fakat dizel istememekte, hibrit de mtv olayı, lpg dende korkuyoruz açıkcası.
  7. john

Merhabalar, Şuanda pejo 3008 1.6 puretech var, arabanın yakıtından ve cüssesinden yana şikayetciyiz. bunu satıp Leon 1.0 eTSI Style almayı düşünüyoruz 15.000 km civarında. 1.300-350 lira arası. Bizim bu aracı düşünmemizdeki sebeb 1.0 motor ve güzel bir görünüşünün olması donanım olarakta...
  8. john

🔥İndirim Monster Pusat k3 pro 1.499 TL (klavye)

kulaklarınız çınlasın istiyorsanız birebir.
  9. john

Öneri TT GPON VAR, Sağlayıcı ne önerirsiniz ?

dediğiniz doğru fakat türktelekom zam yapcağı zaman bu 1gp in fiyatıda 820 liradan fazla olur bence çünkü tt altyapısını kullanıyor çoğu firma ve hiçbirinde taahüt yok sadece erken ödeme var.
  10. john

türktelekomu fiyat bilgisi için aradım adamlar altyapının şuanlık 100 mbps verdiğini söylüyor diyorum 1gp alıyorum ben yok diyor sadece 100 mbps verebiliriz yeni paketle, uygulamada 1gp gözüküyor dedim 820 tl onu alsam olmaz mı diyorum, talebiniz gerçekleştirlemedi diye mesaj gelir diyor...
  11. john

şimdide beni test ediyolar :d ama yok ya gp gelmeyeceğinden binaya 100 mbps de ilerde 550-600 lira olabileceğinden değmez bence
  12. john

vermiyor reis aradım
  13. john

tt ve turknet harici sağlayıcıların yorumlarına baktığımda çoğu uygulamada sıkıntı yaşadıklarını gördüm, banka uygulamalarına girememe gibi felan bence buda önemli bi sorun, yoksa birsürü seçenek var
  14. john

türknette 500 liraya 100 veriyor bana 1gp 820 tl daha mantıklı
  15. john

o zaman en mantıklısı yinede 820 lira 15 ay boyunca
  16. john

yok turknetten sorguladığında ne çıkıyor hız olarak bende 100 diyor
  17. john

cidden çok saçma, turknette nasıl senin ?
  18. john

oda 100 mpbs var diyor 300 lira
  19. john

reis 300 lira oynuyor sadece 15 ay hesabına vurunca
  20. john

Merhaba, türk telekom 1 gp var şuan 512 lira fakat bu ay bitiyor, yeni teklifleri 819 lira 15 ay sabit. Fakat bana pahalı geliyor. turknet 100 mbps veriyor, comnet bitti zaten ona geçmeyi düşünüyordum oysaki. 1gp ve fiyat olarak en sağlam hangi firmayı önerirsiniz.
Top Bottom