Arama sonuçları: *

1. ForgettaShow

AC1200 adaptör evimdeki 5ghz yerine 2.4GHz'i görüyor. Başka evlerin 5Ghz'i görüyor ama

sorunum başlıkta bizim evdeki modemde 2.4ghz'i görüyor ama 5ghz'i görmüyor. Başka dairedeki 5ghz wifileri görüyor ama..
  2. ForgettaShow

AirTies mi daha iyi düz Fiber modem mi?

Fiber altyapının orada Fiber modemimiz var. Modem aşağıda, kablo çekip evde AirTies kullanıyoruz ADSL. Modemi eve getirsek daha mı iyi olur VDSL olduğu için falan? AirTies dağıtıcı olduğu için daha kötüdür diye düşünüyorum.
  3. ForgettaShow

binamda Fiber altyapı var mı?

Altyapı sorguladığımda kendi dairemi seçtiğimde altyapım yok gösteriyor. (Türk Telekom ve Türknet) Millenicom'dan baktığımda var gösteriyor. Kendi binamdan başka daire seçince Fiber altyapı olduğunu söylüyor Türk Telekom, türknet falan. Bazı dairelerde vsr gösteriyor bazılarında yok gösteriyor...
  4. ForgettaShow

Altyapı sorgulamada takıldığım yer var

Selamlar, Turknet ve Türk telekomdan alt yapı sorgulatıyorum. Kendi kapı numaramı seçtiğim zaman (18) türknet altyapı bulunmadığını, türk telekom ise bilgi bulunamadığını söylüyor ama kapı numarası 26 olan komşumu seçtiğim zaman FIBER altyapının olduğunu belirtiyor. Yani bende de bu FIBER...
  5. ForgettaShow

Türk Telekom'dan Türknet'e geçişte cayma bedeli olayı

Türk Telekom müşteri hizmetlerini aradım ve ayrılırsam 884₺ lira cayma bedeli ödeyeceğim söylendi çünkü taahhütüm bitmemiş. Türknet başka operatörden geçişte 1000₺'e kadar cayma bedelini ödeyeceğini belirtiyor. Bunu öderler mi? Sormak için Türknet müşteri hizmetlerini aradım fakat ulaşamadım bir...
Top Bottom