Arama sonuçları: *

1. grimlex

NET GSM NUMARA TAŞIMA ACİL YARDIM

kaldık dımdızlak
  2. grimlex

valla pek sanmıyorum hocam biraz sürecek gibi
  3. grimlex

Arkadaşlar ucuz diye annemin babamın telefonları geçiryim dedim bana denk geldi.Turkcell engel koymuş hatlar açılmıyor.Şebeke yok yani.Ne zaman gelceğide belli değilmiş saçma sapan bi işin içine düştüm.Hatları başka firmaya geçircektim fakat şebeke olmadığı için onay kodu geliyor ama göremiyorum...
  4. grimlex

Deji Woyax Marka Ürünler İyi midir?

2 kere tuşlu telefon için aldım 1 kerede iphone 11 telefonum var ona aldım.Diğer no name bataryalardan iyidir alınır bence.Fakat 1 yıl olmuştur performansı biraz düştü oda olur diyelim.Zaten biraz daha kötüleşince yine aynısını alıp devam edicem.
  5. grimlex

50CC Motorla 45KM Yol Yapılır Mı?

bir zarar görmez ama gideceğin yol çok yokuşlu falansa arada durup motoru dinlendir soğuması için
  6. grimlex

İdefix güvenilir mi??

site güvenilir daha bugün yeni kargom geldi ps5 oyunu aldım.Ama her sitede olduğu gibi satıcının önemi var burda satın aldığın kişinin yorumlarına vs bak
  7. grimlex

KULAKLIĞIN SESİ KENDİ KENDİNE KAPANIYOR

kısık sesli falan fark etmiyor gidiyor bidaha ben ses kısmından tıklamadan açılmıyor ama kapalıda gözükmüyor
  8. grimlex

KULAKLIĞIN SESİ KENDİ KENDİNE KAPANIYOR

arkadaşlar kulaklıkta vs herhangi bir sorun yok bişey izlerken ses gelirken birden ses gidiyor bakıyorum windows sesi açık en yüksekte ama ben tekrar en yüksek kısmına tıklayınca ses geri geliyo bu ses kendi kendine nasıl kapanıyor deliricem artık max 1dk duruyo ses gidiyo
  9. grimlex

30k bütceli 4060 ti lı sistem önerisi

knk 32 civarına 4070li sistem toplayabilirsin
  10. grimlex

Arctis Nova 5 Alınır mı ?

Steelseries Arctis Nova 5 almayı düşünüyorum sizce nasıl alınır mı
  11. grimlex

Kulaklık Önerisi Lazım

Arkadaşlar elimde logitech g435 var bir süre kullandım iyi gibiydi sonra sağ kulağımda ağrı yapmaya başladı.Bende onu kardeşime verip logitech g735 aldım.O süperdi başlarda güzel ama sonradan oda çok aşırı ağrı yapmaya başladı dedim acaba pedlere mi bişey oldu.Gittim yeni ped aldım yine...
  12. grimlex

TELEVİZYONU KIRDIM ACİL YARDIM

tamir ederken bozulmuş gibi bir yalan atmam lazım yeni tv alacak durumum yok inancıdırı bir yalan bulmam lazım yoksa durumlar vahim
  13. grimlex

TELEVİZYONU KIRDIM ACİL YARDIM

bir tanıdığımın televizyonunu tamir için aldım tamir ettim sorunsuz fakat mal gibi taşırken çarptırdım ve televizyon kırıldı :( fclgkhmxlg bana acil yardım lazım tanıdığa çaktırmadan yalan söylemem lazım
  14. grimlex

Adobe Premier Pro Yardım

yok hayır engel işareti gibi bişey çıkıyo
  15. grimlex

Adobe Premier Pro Yardım

1711653720 sağdaki bak videoyu sol başa almam lazım alamıyorum
  16. grimlex

Adobe Premier Pro Yardım

20 saatlik video knk 19 saatili kesip siliyorum son 1 saat kalıyor time line da başa getiremiyorum
  17. grimlex

Adobe Premier Pro Yardım

knk bölüyorum misal ama kaydıramadığım için render alsamda yine 20 saat olcak önde kestiğim kısım siyah kalcak
  18. grimlex

Adobe Premier Pro Yardım

Arkadaşlar premiere 20 saatlik bir video attım kesip biçiyorum ama sürükleme yapamıyorum daha düşük saat video attığımda sürükleme yapılabiliyor bunun bir çözümü var mıdır
  19. grimlex

Oyuncu Kulaklık Önerisi

ufak ilçedeyim malesef burda öyle mağazalar yok
  20. grimlex

Oyuncu Kulaklık Önerisi

:D knk kablosuz alacağım için bide rahat olması lazım işim bilgisayarda o yüzden parasında değilim rahat olsun yeter
Top Bottom