Arama sonuçları: *

1. Romalu lakaka

Baldurs Gate 3'ü olan var mı?

Yapımcılar:ppaylaşımlı hesap tamamda crack olmaz aga
  2. Romalu lakaka

Steam saldırı altında

https://downdetector.com/status/steam/?_gl=1*12e15n4*_up*MQ..*_ga*Nzg1MDg4NTA1LjE3Mzc1MDMwOTc.*_ga_0PZM58H213*MTczNzUwMzA5Ni4xLjEuMTczNzUwMzA5Ni4wLjAuMA.. klasik bi steam çöküntüsü her yıl istisnasız birkaç kez oluyor
  3. Romalu lakaka

EA FC24 YENİ BAŞLADIM TAKTİK VERİRMİSİNİZ

Online oynuyosan 25 e geçmen lazım son güncelleme sonrası oyun sonunda oynanabilir oldu
  4. Romalu lakaka

Üniversiteye gitmek için araba

Bencede byd bunlardan iyi ama marka algısı olan adam için id4 ü iyi fiyattan satıllar
  5. Romalu lakaka

Kaput degişen en iyi ihtimal satarken zorlar bide vw 1.7 ye id4 sıfır verirken tiguana bu para verilmez
  6. Romalu lakaka

Atılım işletme Hoca bunu sen mi satıyon 2 milyona kaput degişen araba atıyon
  7. Romalu lakaka

❌İndirim Bitti! Xbox Series Wireless 9.Nesil Carbon Black ve Robot White GamePad 2.499,00 ₺

Aldığım kolda arıza çıkana kadar xbox koluna bu para verilmez diyordum ama arıza verince bu ürünlerde dayanıklılığın ve garanti konusunun gamepadde en önemli şey olduğunu anladım
  8. Romalu lakaka

🔥İndirim Son bir adet! 🔥 Asus Rog Strix X870E-E Gaming Wifi 23.246TL

Ben tercih ederimde o beni tercih eder mi? bilemedim
  9. Romalu lakaka

Wraith esports teknik servis rezilliği

Öyle yapcam işin kötü tarafı bu xbox dualsense falan değil başka bir yerdede yaptıramam ya çöp olacak ya tamir etirecem
  10. Romalu lakaka

Hocam benim bildiğim kullanıcı hatası su hasarı,düşürme,çarpmada felan olur ben sadece tuşa basılı tutarken içinden birdaha çıkmadı yani bende hulk değilim gamepad dediğin cihazın en azından böyle şeylere dayanıklı olması lazım
  11. Romalu lakaka

Olması gereken bu zaten özel bir durum falan yazmamışlar kullanıcı hatası demisler
  12. Romalu lakaka

Abanmaktan kastın ne bilmiyorum ama fifada normal rb ile dribling yapıyordum 5 yıl xbox kolu kullandım onda olmadı 1736433010 Sadece tamir
  13. Romalu lakaka

Yaklaşık bir ay önce aldığım fantech eos pro gamepadin rb tuşu içine sıkıştı 1 ay içinde sorsan memnuniyet garantisinden sorun olmasa bile iade alan wraith esports kullanıcı hatası diyio tamir için 500 tl istiyor .2000tl ye satılan bir gamepadin sadece sert basma yüzünden böyle olması kabul...
  14. Romalu lakaka

🔥İndirim 🔥GÜNCEL Throne Kojiro 90X40CM Dikişli Mousepad 2 AL 1 ÖDE 299TL🔥

Fiyatı çok iyi secade niyetine alınabilir
  15. Romalu lakaka

Fenerbahçe Puma Fb 2022/23 Lacivert Yeni Forma 663,20 TL

Yorumlarda birden fazla kişi sahte yazmış büyük ihtimal orjinal değil
  16. Romalu lakaka

❌İndirim Bitti! EASYSMX X15 HALL EFFECT GAMEPAD TEMU VERGİSİZ 760 TL

Hall efect olan bir cihazın böyle sonuç vermesi normal değil
  17. Romalu lakaka

Lossless scaling uygulaması hala fps artırmada işe yarıyor mu?

Yarıyorda bi çoğu oyunda düzgün çalışmıyo ya gölgeleri bozuyor yada fps artmamış gibi hissetiriyo
  18. Romalu lakaka

🔥İndirim Glorious XL Beyaz Mousepad (41x46cm) 199 tl

200 liraya göre iyi mousepad de bunu kim temiz tutacak
  19. Romalu lakaka

GOD OF WAR > ELDEN RİNG

Dövüş ve silah kombinasyonları gowda daha iyi diyince patladım skill issue seni
  20. Romalu lakaka

Fantech Shooter III alınır mı

Ben bu ikisi arasından eos pro aldım bataryası olması,hall effect ve usb dongle gibi nedenlerden tercih ettim
Top Bottom