Arama sonuçları: *

1. rasitozbkk

Öneri MSI FORGE GK310 RED SWİCH İNCELEME 🔥

Selamlar ! Belki daha önce açtığım konuda görenler olmuştur bu klavye için YouTube'de ve forumlarda incelemesine denk gelmedim ve ilk defa bir inceleme yazıp deneyimlerimi aktarmak istedim. Ürünü GaminGenTR üzerinden yaklaşık 1588TL gibi bir fiyata aldım. Bu fiyat bandında ve bu MARKANIN %100...
  2. rasitozbkk

Yardım CORSAİR K60 ALINIR MI ?

https://www.tebilon.com/corsair-k60-rgb-pro-cherry-mx-tr-q-mekanik-kablolu-siyah-gaming-klavye/ Sizce nasıl ? Alınır mı ?
  3. rasitozbkk

MSI GG FORGE GK310 GAMİNG KLAVYE

Selamlar Jinerji de böyle bir klavye gördüm. Kullanan var mı ? Sizce alınır mı
  4. rasitozbkk

RAMPAGE HYDRA R6 RED SWİTCH

Selamlar bu klavyeydi düşünüyorum. Beni çeken yönü %100 olması, türkçe olması ve enter tuşu:) Kendisini Vatan da test ettim, hissiyatı hoşuma gitti. Kullanan var mı acaba memnun musunuz ? Şuan 1900 civarı bir fiyata internetten alabiliyorum. Asıl sorum bu fiyata daha iyi bir klavye alınır mı ?
  5. rasitozbkk

Mekanik Klavye önerisi

Numpad olan tükçe klavye olan ve mümkünse büyük shift ve büyük enter olan bi klavye önerisi varsa alırım
  6. rasitozbkk

Yardım MEKANİK KLAVYE ÖNERİSİ

Selamlar 1500₺ gibi bir bütçem var ve red swich veya çok rahatsız etmeyen NUMPADLI VE TÜRKÇE bi klavye arıyorum önerisi olan arkadaşlar var mı ? 1730168174 Corsair k55 nasıl sizce alınır mı ?
  7. rasitozbkk

Öneri KLAVYE TAVSİYESİ VE DİĞER ÇEVRE BİLEŞENLERİ

Selamlar Sistemi kafamda toparladım daha sonra diğer ekipmanlar için fikir almaya geldim. Klavye olarak red swich bi klavye arıyorum ama yarısı olmayanları tercih etmiyorum :) Klavye olarak 2k gibi bir bitçem var Kulaklık olarak hayperx düşünüyorum ama sizce hangisi daha iyi hayperx serisinde...
  8. rasitozbkk

Yardım 300-350 TL Arası Klavye Önerisi

Arkadaşlar merhaba başlıkta belirttiğim fiyat bandında klavye önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden Teşekkürler 1621615012 AntiGhosting Olması önemli benim için ÖNEMLİ
  9. rasitozbkk

FPS OYUNLARI İÇİN KLAVYE ÖNERİSİ

Arkadaşlar başlıktada yazdığı gibi klavye alacağım. Aradığım özellikler aşşağıda yazıyor. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler. BÜTÇE: 280 (max 300) Özellikler; - Red switch olması, mavi kesinlike istemiyorum. Mekanik hislide olabilir. -Rgb olabilir YANİ KISACASI SESSİZ VE RED...
  10. rasitozbkk

GAMEBOOSTER GB-G76K ALINIR MI?

Arkadaşlar fps ağırlıklı oyunlar oynuyorum bu klavye nasıl olur bi sıkıntısı çıkar mı ? site güvenilir mi sizce: https://www.akakce.com/siparis/?p=762527830&ref=akakce&v=1.62.6&z=125#m-std
  11. rasitozbkk

FPS OYUNLARI İÇİN KLAVYE

Arkadaşlar fps ve moba (LoL) oyunları oynuyorum. Benim için tepkime süresi önemli ve blue switch olmasın, red switch olursa güzel olur. Tavsiyelerinizi bekliyorum BÜTÇE: 250 270
  12. rasitozbkk

Rampage KB-R81 mi Trust Cada mı?

Arkadaşlar uzun zamandır güzel bir red switchli klavye arıyordum. Sizce hangisi daha güzel ? (2. resimde promosyon kodu var yazdım fotoya)
  13. rasitozbkk

İDEFİX'DEN KLAVYE ALMA

Arkadaşlar uzun süredir piyasada sağlam red switch arıyorum.(f/p olarak) Uygun fiyata buldum sizce nasıldır ? Alışveriş yapan varmı? LİNK...
  14. rasitozbkk

RAMPAGE TITAN K9 ALINIR MI?

Başlık yazdığı gibi arkadaşlar. Önerilere açığım.
  15. rasitozbkk

F/P Mekanik klavye önerisi

Arkadaşlar corsair k70 klavyesinin sesine bayılıyorum fakat fiyatı dudak uçuklatıyor. O sese benzer klavye (fp) öneriniz varsa çok memnun olurum.
Top Bottom