Arama sonuçları: *

1. rasitozbkk

Sizce bu sistem nasıl ?

Selamlar bu sistemi sipariş ettim fakat “kara” cuma indirimini beklemelimiydim sizce ? İptal edilecek kadar kötü bir yanı var mı ? 27k
  2. rasitozbkk

4060Ti 12GB Sistem Tavsiyesi

Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi denk gelen veya gören var mı ? Sizce alınabilinecek bi kart mı ? 1730822639 12 GB olmasına gerek yok normal Tİ da olur önerinizi bekliyorum
  3. rasitozbkk

4060 Tİ Sistem Tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba en f/p sistem alıcam ama ekran kartını da 4060 Tİ istiyorum. Sizin bildiğiniz güzel sistemler var mı ? Ben şu kasayı buldum sizce alınır mı ? Sistem Linki
  4. rasitozbkk

PS5 takaslı Masa üstü pc tavsiyesi

Arkadaşlar iyi forumlar. Daha önceki konularım gibi bir adım atmadan sizin de görüşlerinizi alıyorum. Yurttdışından gelirken PS5 (cd sürüm) / kollar için orjinal şarj standı / siyah dualsense kol / orjinal fc24 cd aldım. Hala çok emin olamamakla beraber bütün PS düzeneğini masa üstü gaming...
  5. rasitozbkk

Hazır yada toplama sistem önerisi

Arkadaşlar merhaba sistem toplayacağım ama monitör masa mouse klavye vs vs gibi çevre bileşenleri dahil 5000₺ bütçem var. Cs:go valorant gibi oyunları oynuyorum genel olarak. Tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler. 1638369228 Bu fiyata doğal olarak sıfır beklenemez 2. El de...
  6. rasitozbkk

4000₺ monitör dahil sistem

Arkadaşlar maksimum bütçem bu kadar bana yardımcı olursanız sevinirim. Hazır sistem de olur şimdi den teşekkürler (taksit ile alacağım)
  7. rasitozbkk

Sizce Bu Sistem Alınır mı ?

Soru başlıkta belirttiğim gibi.
  8. rasitozbkk

DA-3 UPGRADE YORUMU.

Arkadaşlar sistemde birkaç parçayı upgrade ettim. Ssd konusunda kararsız kaldım ve konu açtığımda bana WD'yi önerdiniz. Genel olarak yorumlarınızı bekliyorum.
  9. rasitozbkk

3000TL MONİTÖR DAHİL SİSTEM

Arkadaşlar bi tanıdığım için sistem arayışına çıktım. 3000tl Monitör dahil sistem önerilerinizi bekliyoruz. Hazır sistem veya apu'da olabilir.
  10. rasitozbkk

DA-3 Sistemini Upgrade Etmek

Arkadaşlar başlıktada görüldüğü gibi DA-3'ü upgrade edip siparişini verdim. Sizce nasıl olmuş ? Ssd konusunda çok kararsız kaldım, forumda konu açtığımda bana WD'yi önerdiniz bende aldım :) Yorumlarınızı Bekliyorum. NOT: Kasanın fotosu siteden kaynaklı şekilde gözükmüyordu bende böyle...
  11. rasitozbkk

İtopya Elden Teslim Varmı

Arkadaşlar İtopyada Sistemi aldıktan sonra elden teslim alabilirmiyim ?
  12. rasitozbkk

Pc alırken Fiyata baktım WTF (!)

Pc alırken en çok şaşaırdığım konu vergiler. Devlet pc alırken heralde şunu diyor
  13. rasitozbkk

Hangi Sistem Daha İyi ?

Arkadaşlar İNŞALLAH yarın sistemi alıcam ama ssd'ler kafamı karıştırdı zaten ileride 1tb hdd alıcam. Yanlış bilmiyorsam sadece windows ve çok sık kullandığım oyun vs programlar yükleniyor. Hdd ye yüklenen oyunda fps ve performans düşüşü olurmu beni yönlendirin ssd bakımından. Sistemler bunlar...
  14. rasitozbkk

Bu iki ekran kartı arsındaki fark nedir ?

Arkadaşlar hazır sistem almayı düşünüyorum (bütçem max:6750) ama bi konuda kararsız kaldım. Bu iki ekran kartının arasındaki fark nedir ? Bu ekran kartları sizce iyimid ? https://www.itopya.com/gigabyte-geforce-rtx-2060-super-windforce-oc-8gb-gddr6-256-bit-ekran-karti/...
  15. rasitozbkk

Hangisi Daha İyi/ TARAFINI SEÇ

Hangisi daha iyi olmuş ? TARAFINI SEÇ 1 2 ANKETİ CEVAPLAYABİLİRSİNİZ. TEŞEKKÜRLER...
  16. rasitozbkk

6700-6800TL bandında HAZIR sistem toplama tavsiyesi

Arkadaşlar bu fiyata monitör hariç sağlam bir oyun bilgisayarı arıyorum. Hazır sistemlere bakıyorum, çünkü tek tek alınca parçaların bozuk çıkıp çıkmama konusunda güvenemiyorum. Genellikle Teknobiyotik'e bakıyorum çünkü sistem hazır olduktan sonra gidip eldan alacağım. 😅(İstanbul'da oturuyorum)...
  17. rasitozbkk

Sinerji.com Toplama Pc

Sizce nasıl olmuş ? https://www.sinerji.gen.tr/Pc-Toplama/Config/LS8JZQLM
  18. rasitozbkk

Uzun Uğraşlar Sonucu Topladığım Sistem

Arkadaşlar sizce nasıl olmuş ?
  19. rasitozbkk

2060 Ekran kartlı sistem tavsiyesi

Arkadaşlar başlıkta görüldüğü gibi önerilerinizi bekliyorum, bütçe max.6900 Hazır sistem olursa iyi olabilir.
  20. rasitozbkk

HAZIR SİSTEM TOPLAMA

Arkadaşlar resimde gördüğünüz PC yi alacağım ama aklımda hala soru işaretli var. Yani şu şekilde: Bu fiata değer mi ,biraz daha az bütçeli f/p sistem bulabilirmiyim ? Yardımcı olursanız sevinirim NOT:BÜTÇE Bİ TIK FAZLA GELDİ BU FİATA YAKIN SİSTEM BULABİLİRSENİZ SEVİNİRİM :)
Top Bottom