Arama sonuçları: *

1. OZAN J

Telefoncu IMEI numarami çekti

Bende zamanında halamın telefonunun şarj soketini tamir ettirmiştim. 2 gün sonra imei klonlandı uyarısı almıştık. Güven yok artık kimseye. Klonlandı uyarısı gelir ise telefonun faturasıyla servise gidiyorsun onlar hallediyor.
  2. OZAN J

❗ Comnet İnternet Sorunu❗

Netspeed bende kullandım. En ufak sıkıntımda hemen destek oldular. Ufak tefek ping sorunları yasadım. Hatta komple hat gitmesi vs oldu . Bu yüzden dotada ban yemiştim ardarda 3 defa internet gittiği için. Yine de öneririm. ping değerleri düşük iyi bir servis sağlayıcı. Millenicom kullandım ama...
  3. OZAN J

🔥İndirim LG MR11 2300W, 4.2 Kanal AV Alıcı+LG S94P2 2300W, 4.2 Sistemi Soundbar 25.000 tl

Bunu ben daha önce Vatan bilgisayar ve mediamarkt da deneyimledim. Sesi inanılmaz iyi. Şöyle iyi tabikide. Evde parti vereceksiniz. Zemin sallansın her yer bangır bangır titresin derseniz bunu alın. şuan 26 bin lira fiyatı yine iyi. asgari ucret 1400 tl iken bu cihaz 2k ya satılıyordu alamadım...
  4. OZAN J

Hocam o yönde Fiberde de kullanıcı sayısı mahallende çoksa, Yine dalgalanmalar kopmalar vs oluyor. Türkcell tarafında o sorun vardı. Bir yandan da o yüzden çıktım. Türktelekom da kocaelide neredeyse heralde tek ben kullanıyorum :D Ne zaman speed test yapsam 950 mbps tam alıyorum.
  5. OZAN J

Bundan önce hiç bu kafada düşünmüyordum hep tam tersini düşünüyordum. Ama para varsa huzur var. Bende para yok ama 1000lik internete 650 tl veriyorum şuan :D . Seneye tahhüt yenilemesi olacak. 1300 tl olsa bile Türk telekom ile devam edeceğim. Kullanmaya başladığım günden beri belki %001 lik bir...
  6. OZAN J

Vodafone'un ilk kez 7mbps aldığını gördüm :D zorunda olmasan bende çıkacağım şu illet operatörden. Ama sınırsız youtube spotify vs var diye kullanıyorum.
  7. OZAN J

Türknet ve Netspeed o konuda iyi. Senin sinyalinda ufak bir kopma veya azalma olduğu zaman anında hızını düşürüyor Türktelekom. Bu dediğim 2 firma en üst hızı veriyor sana. Ama sinyal konusunda adamlara yardımcı olmak bakımından sağlam bir modem alman lazım. Asus veya openWRT destekleyen...
  8. OZAN J

İnanmayacaksın ama GIBIRNET kullandım ben. Hiç abartılacak kadar da sorun yaşamadım. Kullanmanı öneririm. Comnet tarafı alt yapı olarak daha sağlam ama neden böyle profesyonel olayan işler yapıyorlar çözemedim.
  9. OZAN J

Ben türkcell'de Upload sorunu yaşamıştım bi ara. Twitch youtube vs 0.1 mbps ile upload yapıyordum. Ama whatsapp da falan dosya gönderirken sorun olmuyordu. Kimse çözüm bulamayınca Millenicom dan Türkcell tarafına direkt olarak abonelik baslattım. Ne oldu 2 tane internetim oldu. Fiber ucunu diğer...
  10. OZAN J

İnan alt yapı olayı o kadar yavaş ilerliyor ki bizim ülkede. Amerikada allahın köyünde bile havada elektrik direklerinin üzerinde fiber gidiyor, Şehir merkezinde istanbulda halen fibere kavuşamayan insanlar var. Bizdeki olay neymiş : yok belediyeden izin alınacakmış , yok kazı işin ayrı onay...
  11. OZAN J

Çoluğun çocuğun eline sosyal medya vs verirlerse olacağı bu. Profesyonellik diz boyu :D Şimdi bende başka şeyler söyleyeceğım ama yediğim kaba sıçmak gibi olacak. O yüzden pek bir şey söylemiyorum. Yok Comnetmiş yok Peeringimiz var vs bunlarla bitmiyor iş. Her şey lafta sözde.
  12. OZAN J

Evet aslında bu konuyla alakalı video çekerse belki evine metro internet bile çektirebilir. Biraz bağırmanız lazım bu konuda.
  13. OZAN J

Evine metro internet çekmiş onun testini yaptı. 10G internet geldiğini söyledi. Direkt Comnet'den alt yapıyı aldığı için etkilenmedi doğal olarak. Videolu kanıt olarak öyle bir açıklama yapmış. 1733519485 Alt yapı olayı sadece yer altındaki kabloyu kullanma manasında değil hocam. O kablonun ucu...
  14. OZAN J

Bu yönde %100 haklısınız tabii ki. Hizmet alamadığınız için cayma bedeli vs sorun olacağını düşünmüyorum. ISP tarafında bir şey söylenmiyorsa bilin ki ticari ilişkiler zarar görmesin diye bir şey söylenmiyor. Sabır diliyorum ama sabırlık bir durum kalmadı artık :D 1733519191 Dün story attı...
  15. OZAN J

Senin kullandığın internette sorun yok zaten. Comnet alt yapısına verdiği hizmette sorun var. Bende 1000'lik fiber TT kullanıyorum. Bir sorunum yok.
  16. OZAN J

İnstagramdan takip edin. Açıklama yapmış dün. TT Fiber kullanıyorum bu arada. 1733518773 İnstagramdan takip edin. Açıklama yapmış dün. TT Fiber kullanıyorum bu arada. 1733518794 Bu arada Comnetten soğuma sebebi vallaha. Sabır diliyorum kullanan arkadaşlara.
  17. OZAN J

Türk telekom ayağında sorun var gözüküyor. Ayrıca mert kuşkapan da doğruluyor bu durumu. Yine bir iş dönüyor ama bakalım.
  18. OZAN J

Samsung s21 fe (gen2) vs honor 200

S21FE ve s21'in işlemcisi aynı. Türkiyede Exynos işlemci var. Snapdragon olsaydı daha rahat kullanabilirdik telefonu. Ve sana yemin ediyorum youtube'da sadece arkada video açık şekilde whatsappda mesaj yazıyorum, Telefon kasım kasım kasıyor. Isınma konusunda %100 haklısın. Telefonun kasası ufak...
  19. OZAN J

Fark yok. Fark olsaydı inan fe alırdım. Gündüz Zoom olarak çok çok az farkı var. Ayrıca pili biraz daha iyi. Çok az daha ekranı büyük. İşlemcisi bizim ülkede snapdragon değil diye biliyorum. onun için bu konuda fark yok. 1733426429 Hatta yan yana test ettim. Stajerimde s21fe vardı. Aynı ortamda...
  20. OZAN J

Neye göre kamera iyi? Bende s21 var. Anneme 6 ay önce honor 90 aldım. 90'ın kamerası bile benim s21 den daha iyi. Videoda ne noise var ne bulanıklık var. s21lerde zoom lens olmadığı için hybrit olarak yapıyor ve gece veya loş ışıklarda kötü bir deneyim veriyor. Honor 90 da ne bulanıklık var ne...
Top Bottom