Arama sonuçları: *

1. B

Msı rx 5700xt ile mining yapan var mı?

Msı rx 5700xt kart satın alacağım hem oyun oynayacağım Hemde evde olmadım zaman mining yapsın istiyorum herhangi bir sorun olur mu kaç mh alırım ısınması nasıl olur miningdeyken. Merak ettiklerim bu kadar teşekkür ederim
  2. B

7000 TL civarına en iyi hem mining hem oyun ekran kartı?

7 bin TL civarında para var hem oyun oyunuyorum oynamadığım zamanlarda da mininge bırakmak istiyorum be alabilirim 40 50 mh üstü
  3. B

rtx 3060 ile 470.05 sürücüsü hatası

470.05 sürücüsünü yüklerken bu ndvia sürücüsü windowsun bu sürümüyle uyumlu değildir diye hata veriyor diireveri yükleyemiyorum
  4. B

Ekran kartını takınca internet gitti

Rtx 3060 aldım kasadan eski kartı çıkarttım rtxi taktım bilgisayarı açtığımda internet yoktu kablo falan sağlam Wi-Fi var zaten 2 dakika önce diğer ekran kartıyla kullanıyordum ne alaka anlamadım şuan internet yok kasada neyle alakalı olduğunu bilen var mı
  5. B

3060 ile mining sürümü 470 yüklüyken oyun oynamak mümkün mü?

Msı 3060 gaming x modelini aldım, 49 mh ile kazım yapabilmek için 470 sürücüsünü yüklediğimde oyun otnayamıyorum oyunlardan ( valorant pubg ) atıyor yada hiç girmiyor bunun çözümü nedir .
  6. B

3060 gaming x ile hem 49 mh Hemde oyun oynayabilir miyim?

Msı 3060 gaming x modelini almayı düşünüyorum 470 sürücüsünü kullandığımız zaman 49 mh alabiliyorum fakat oyunlarda hata veriyor oynatmıyor oyunları bunun bir çözümü var mı tavsiyeleriniz nelerdir?
  7. B

RX 470 4 GB mining versiyonu 75 Hz monitör de 75 Hz kullanılır mı

Ekran kartını bugün aldım hdm olmadığını fark edince mining kartı olduğunu anladım 17 aylık daha garantisi var aldığım kişi mining nedir bilmediğini söylüyor gerçekten de doğru söylüyor olabilir fakat bu kart ne kadar verimlidir 75 Hz yada 144 kullanılır mı herhangi bir sorun yaşatır mı sadece...
Top Bottom