Arama sonuçları: *

1. alemdarr

❌İndirim Bitti! HyperX Cloud III Kablosuz Oyuncu Kulaklığı 3964 TL!

Destek kaydı oluşturdum hocam teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için
  2. alemdarr

sağolun hocam bilgiler için verdik siparişi bakalım
  3. alemdarr

hocam bazıları ses kısık falan demiş var mı öyle bir problem
  4. alemdarr

dostlar kablosuz kulaklık arıyordum tavsiye eder misiniz cs için falan nasıldır ses kasma konusunda
  5. alemdarr

Bedelli askerlik ödememi yaptım sisteme düşmedi

Askere gidenler sınırda vatanı savunuyor da bizim haberimiz mi yok askeri güç yönüyle zayıflatılıyor demişsin. Çalışan ve maddi gücü yerinde olan adam bedelli parasını verebiliyorsa yapacağı askerlikten daha fazla devlete yardımcı olur
  6. alemdarr

BARÇIN GÜVENİLİR MİDİR?

Ben zamanında Air Force almıştım bir sıkıntı yaşamadım
  7. alemdarr

Windows 11 güncelleme sonrası geç kapanma sorunu

Ben de bir çözüm arıyorum fakat bulamazsam en son dediğiniz gibi yaparım hocam muhtemelen
  8. alemdarr

Windows 11 güncelleme sonrası geç kapanma sorunu

Hocalarım herkese iyi forumlar, başlıkta da belirttiğim gibi sorunum Windows 11'e güncelledikten sonra bilgisayarım çok yavaş kapanmaya başladı. Bazen 1 dk içinde bazense neredeyse 10dk içinde kapanıyor bunun sebebi ve çözümü nedir?
  9. alemdarr

Kablosuz mikrofonlu kulaklık önerisi

Herkese iyi forumlar, 1500 TL'ye kadar f/p kablosuz mikrofonlu kulaklık arıyorum
  10. alemdarr

24'' 1080P vs 27'' 1080P

https://www.hepsiburada.com/viewsonic-23-8-va2432-h-100hz-1ms-ips-hdmi-vga-monitor-p-HBCV00005DJHII?magaza=%C4%B0ntros
  11. alemdarr

Yardım Hyper X Cloud II Core Wireless nasıl PC'ye bağlarım?

usb dongle ile bağlamayı denedin mi?
  12. alemdarr

İkinci monitör alırken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir

(Monitör) Bu monitörü buldum nasıldır
  13. alemdarr

Yayın için değil hocam oyun oynarken vs discord spotifyda takılmak için almayı düşünüyorum daha çok
  14. alemdarr

Hocalarım herkese iyi forumlar, halihazırda MSI 27" G274QPF QD 2560x1440 2K (WQHD) monitörümü kullanıyorum. 2. monitör alma düşüncem var ve bu monitörü fhd almayı düşünüyorum monitörü alırken nelere dikkat etmem gerekiyor uyumluluk vs tarzında problemler olur mu? Ayrıca varsa monitör tavsiyeniz...
  15. alemdarr

XBOX Series S için monitör önerisi

özellikle fifa oynayacak arkadaş
  16. alemdarr

XBOX Series S için monitör önerisi

Herkese iyi forumlar. Yakın zamanda XBOX Series S alacak arkadaşım için monitör bakıyoruz. Sizin tavsiyeleriniz nelerdir 2K mı yoksa FHD mi almalıyız bütçe maksimum 8000
  17. alemdarr

R5 7500f için ne tür soğutucu almalıym

kendim AG400 kullanıyorum tavsiye ederim
  18. alemdarr

XMP Açtıktan sonra oyundan atma sorunu

işlemci: AMD Ryzen 5 7500F anakart: Biostar B650M-SILVER DDR5 6000 AM5 (mATX) ekran kartı: Palit RTX4070Ti Jetstream 12GB 192Bit GDDR6X ram: GSkill Flare X5 32GB (2X16GB) 6000MHz CL36 DDR5 DUAL
  19. alemdarr

XMP Açtıktan sonra oyundan atma sorunu

Usta tüm oyunlarda attığı için spesifik belirtmedim. Sistem de imzada var ama tekrar yazalım Anakart: Biostar B650M-SILVER DDR5 6000 AM5 Ram: GSkill Flare X5 32GB (2X16GB) 6000MHz CL36 DDR5 DUAL. BIOS en güncel sürümde
Top Bottom