Arama sonuçları: *

1. C

1000 TL bütçeli klavye önerisi

Arkadaşlar 5 senedir aynı klavyedeyim ve klavye tuşları artık sertleşti gibi kod yazarken parmaklarım ağrıyor vatan da bazı pahalı klavyeleri denemiştim ve yumuşaktı onlar onlara param yetmediği için sizden numpadsiz bir klavye önerisi rica ediyorum.(beyaz olursa güzel olur beyaz rengi seviyorum...
  2. C

7000 TL Bütçeye Telefon Önerir Misiniz?

Arkadaşlar ablamın telefonu bozuldu 7000 tl ye kadar bütçemiz üstüne veremeyiz onu üzmicek böyle şarjı iyi giden piyasasına göre güzel fotoğraf çeken bir telefon önerebilir misiniz
  3. C

Kingston m.2 ssd 1 tb yazma sorunu

Arkadaşlar geçen hafta perşembe aldığım sistemin testlerini bugün yapmak nasip oldu crystaldiskmark ile sonuçlar bu şekilde ama bir sorun var 3500 okuma 2100 yazma olması gerekirken değerler neden böyle yardımcı olabilir misiniz? Gaming gen tr üzerinden satın aldım sistemi toplama bir sistem m.2...
  4. C

Çözüldü✓ Kingston m.2 ssd yazma

Arkadaşlar geçen hafta perşembe aldığım sistemin testlerini bugün yapmak nasip oldu crystaldiskmark ile sonuçlar bu şekilde ama bir sorun var 3500 okuma 2100 yazma olması gerekirken değerler neden böyle yardımcı olabilir misiniz? Gaming gen tr üzerinden satın aldım sistemi toplama bir sistem m.2...
Top Bottom