Arama sonuçları: *

1. D

RTX 2070 r5 3500 de darboğaz yapar mı?

2070 r5 3500 de darboğaz yapar mı?
  2. D

DA-3 aldım sorularım var

Peki ne zaman ulaşır.
  3. D

DA-3 aldım sorularım var

Display port ve güç kablosu gelir mi ve 2 hafta önce sipariş verdim alanlara ne zaman ulaştı?
  4. D

lgs ye çalışmak için

bence ikisini de alma derdim ama korona var bu yüzden alman mantıklı olur ben geçen sene girdim konuları bilmesem kesin alırdım morpa teknolojinin gerisinde kaldı b yüzden tonguç tercihin olabilir ama bence her şey kendinde bitiyor 1601278038 Tebrik ederim nerdesin şu an.
  5. D

Bilgisayarıma kablosuz bağlanmak istiyorum adaptörler işe yarıyor mu

Pahalı olmasa bunu ben de duymuştum biraz daha ucuzu lazım 1600007144 Türktelekom
  6. D

Zaten bizim evdeki internet de o kadar iyi değil 1yıldır fibere geçemiyoruz ping olur mu eğer geçebilisek çünkü kablo işi zor
  7. D

Kablosuz ucuz oyun oynatabilicek 7ms olmasa da 50 80 e kafiyim ucuzundan adaptör lazım.
  8. D

7000 tl sınırlı bilgisayar.

Bir sorun daha var bilgisayarı toplamayı bilmiyorum ve bios tur vesaire onlarla dapek aram yok onlar için ne yapabilirim.
  9. D

Teşekkürler işlemcinin fanı var mı yoksa ayrı almam gerekir mi.
  10. D

DA 3 ün stokları sürekli bitiyor ne zaman girsem ryzen 7 karşıma çıkıyor. Ve bir korkum daha var tam pc yi aldım elime geçti Donanım arşivi daha ucuza ve daha güzel pc videosu attı. Onun için en iyisi olması lazım 1599995910 ve link varsa atabilir misin
  11. D

Monitör ile beraber bilgisayar lazım 1660 ve 144 hz olursa iyi olur.
Top Bottom