Arama sonuçları: *

1. trenboloneren

15 Yaş için en mantıklı banka kartı

Elimde şuan papara tosla ve paycell var ama iban para transferi fln bi tık ugrastiriyo hangi bankanın kartını almam benim için avantajlı olur
  2. trenboloneren

Param Alıkonuldu Napmam Lazım?

Papara kartıma şekerbanktan para yatırıyodum kırışık olan parayı iade ettiği esnada paralardan birini almayı unuttum için işleminizde gecikme yaşanmıştır paranız bankamız tarafından alıkonmuştur dedi param nolcak Desteğe yazdım böyle cevap geldi linke tıklayınca papara hesabıma yönlendiriyo
  3. trenboloneren

Paraya nolucak şimdi

Ablam ziraat bankası hesabından benim papara hesabıma para attı daha sonra farkettimki sadece ben kendi banka hesabımdan papara hesabıma para gönderebilirmişim Desteğe durumu yazdım şimdi dekontuda attım yapabilceğim başka bişi varmı
  4. trenboloneren

Papara çip hatası veriyo

Papara kartımdan para çekicektim istediğim miktarı girdim ama parayı vermek yerine kartı iade edip çiple alakalı problem olduğu yazdı ama kartta problem yok foto atabilirim isterseniz
  5. trenboloneren

Papara Para Kesiyo

Son 2 yatırmamdada 2 TL para kesintisi oluyo bu normal mi sizdede oluyomu
  6. trenboloneren

Kartım neden bloke oldu nasıl blokeyi açarım

İnternetten alışveriş yapıyodum LCW den alış veriş yaptıktan sonra trendyoldan alışveriş yapmaya başladım sonra ödeme kısmında Böyle bi hata verdi
  7. trenboloneren

Papara kartımı kaybettim ne yapmam lazım

Ne yapmam lazım içindeki parayı kurtardım ama kart gitti şimdi kartı iptal mi etmeliyim iptal edersem yeni kart çıkartabilirmiyim ? @TahaJel sen daha önceden kaybetmiştin yanlıs hatırlamıyosam ne yapmam lazım
  8. trenboloneren

Papara boş bildirim gönderiyo

Son 2 gündür birsürü boş bildirim geliyo sebebini bilen varmı aranızda
  9. trenboloneren

Paycell kart iyi midir?

Yardımcı olursanız sevinirim
Top Bottom