Arama sonuçları: *

1. trenboloneren

Steam yatırım tavsiyesi

30 TL bütçem var bu parayı nasıl arttırabilirim Kart düşürmeyi düşünmüyorum çünkü yaklaşık 100 oyundan düşürdüğüm için pek bi oyun kalmadı Rozet işlemelik arka planları kar ettiren oyunlar önerirsiniz iyi olur
  2. trenboloneren

Steam kart piyasa fiyatı nasıl düşer

Oyunda rozet işlicem son 1 kart kaldı o kartta 2 gün önce 3 liraymış şimdi en ucuz 8 lira 3 lira seviyesine nasıl iner bu kartın fiyatı en pahalı siparişi ben verdim kart için bu arada
  3. trenboloneren

Steam'de Kâr Ettiren Taktik (şansa bağlı) (11.03.2022)

Arkadaşlar bugün sizinle kendi yapmış olduğum bir rozet işlemesinden bahsedicem. Öncelikle belirtmeliyimki bu tamamen şans işidir, yapıp yapmamak tamamen size kalmıştır. Grimoire: Manastorm adlı oyunun rozet fiyatı şuan toplam 11.50TL ve oyundaki Slums adlı arkaplan 28 TL kar miktarı yaklaşık...
  4. trenboloneren

Steam Rozet İşleme Hakkında Soru

Steamde rozet işlerken parlak kart kullanma ile normal kart kullanma arasında bir fark oluyomu ?
  5. trenboloneren

Steam yatırım tavsiyesi Güncel 13 Mart 2022

Cüzdanda 9 lira var bu parayı neye yatırırsam kar ederim @Jaess @Emir Aydın
  6. trenboloneren

Ucuz steam cüzdan kodu nerden bulabilirim

Kartta 17 lira var 20 liralık kodu 17 ye fln veren indirimli bi site varmı ?
  7. trenboloneren

Steam 1000 Puan nasıl değerlendirilebilir

Hesabımda 1000 Puan var nasıl en iyi şekilde değerlendirebilirim bu puanı
  8. trenboloneren

Neden Fps yanlış gösteriyo

Outlast 1 oyununda grafik ayarlarını low da yapsam high fa yapsam max 5 fps gösteriyo hem steamden hemde afterburnerdan baktım aynı gösteriyo sebebi nedir bunun
  9. trenboloneren

Steam arka planlar satılabiliyo mu

elimdeki arka planlardan biri pazarda 150 Tl gibi bi fiyata satılıyo ama arka planı satışa çıkaramıyorum nasıl çıkarabilirm @HİT_GOOSE sen bi ara arkaplan al sat yapıyodun yardımcı olabilirmisin
  10. trenboloneren

Steam 10 Tl altı cüzdan kodu

5 liralık fln cüzdan kodu var mı varsa satan sitenin linkini atarmısınız
  11. trenboloneren

Steam Başarım fullemek ne işe yarar

Herhangi bir oyunun başarımını fullersem bi katkısı olur mu seviye atlma vb gibi yoksa sadece başarım fullemiş ki olurum
  12. trenboloneren

Steam indirimleri ne zaman başlıycak

Steam sonbahar indirimi ne zaman başlıyo
Top Bottom