Arama sonuçları: *

1. HuseyinBy01

Ceramical masalar alınır mı?

Hocam bu masada samsung g9 kullanacam biraz ağır bir monitör bilen bilir sorun çıkartmaz ise düşünebilirim.
  2. HuseyinBy01

Profilleri nasıl hocam daha iyisiyle degisebilme imkanına sahip miyim ?
  3. HuseyinBy01

Oyun dışında iş amaçlıda kullanmayı düşünüyorum sallantı kısmı ne kadar var bilemiyorum ona göre karar verebilirim.
  4. HuseyinBy01

https://www.hepsiburada.com/ceramical-160-cm-calisma-masasi---beyaz-p-HBV00000Q7F85?magaza=Evidea&url_src=and-product-detail
  5. HuseyinBy01

Arkadaşlar merhabalar yeni masa almayı düşünüyorum ama ceramical masalar fiyatıyla aklımı çeliyor kullanan deneyimleyen arkadaşlar varmı kalitesi nasıl almaya değer mi bu konuda yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim.
  6. HuseyinBy01

Temudan işlemci soğutucu alınır mı ?

almak isteyen alsin tr de satilan sogutucularin yuzde 90ini cin mali zaten.nr5 5600 bosta 33 stres testinde maks 65 gordu onceden oyunlarda 85 derece oluyordu yorumlarda birisi böyle yazmış performansı bence ideal duruyor fiyatına göre hem estetik görünüş isteyenler için iyi olabilir gibi
  7. HuseyinBy01

Temudan işlemci soğutucu alınır mı ?

https://www.temu.com/tr/--water-cooling-cpu-radiator-with-argb-lighting--support---heat-dissipation-for--amd-g-601099670258283.html?_oak_mp_inf=EOuEyOKm1ogBGiA5NjRlYjI3YzQ3ZjU0Yjk4YTYzMjY2Y2NhZGNiZjU2ZiD5oa%2BsujI%3D&top_gallery_url=https%3A%2F%2Fimg.kwcdn.com%2Fproduct%2Ffancy%2Fb3928499-7871-4e...
  8. HuseyinBy01

Temu indirim kodu nasıl alınır?

Arkadaşlar temudan alışveriş yapacam ama herhangi bir indirim kuponu veya kredi gibi bir şey nasıl alırım bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
  9. HuseyinBy01

Spora yeni baslamis biri olarak oneriye ihticam vat

Diyet programı olarak başta günde kaç öğün tüketeceğim diye başla ardından günlük protein ihtiyacın kalori ihtiyacın gibi değerlere göre ben bu değerleri ne yersem sağlarım diye biraz araştırabilirsin bu konuda çok fazla kaynak var. Sonra ben ne tüketebilirim daha çok ne severim şeklinde bir...
  10. HuseyinBy01

Spora yeni baslamis biri olarak oneriye ihticam vat

VKİ indeksine bakılacak olursa normal günlük kalori ihtiyacının %20 altında alsan bile sorun yaşayacağını düşünmüyorum. Düzenli kalori takibi ve yüksek proteinli olacak şekilde bir diyetle ilerlemeni tavsiye ederim. Program konusunda kişiden kişiye ne kadar zaman ayırabileceği gibi...
  11. HuseyinBy01

Aj159 apex ve aula f75 sarı siteden alınır mı ?

bence maks 1500 verilmeli
  12. HuseyinBy01

stoğa gelirse aula derim gelmese bile bu fiyat bandına sarı sitede sıfır satanlar var
  13. HuseyinBy01

Ajazz stoğu yenilenebilir avrupa stoklarında satışı var ama fiyattan dolayı şuan için TR de kapalı. F75 stoğu yenilenirmi tartışılır global stok bitmiş durumda
  14. HuseyinBy01

Maalesef temudan almaya yetişemedim temuyada yeniden stok gelirmi bilemiyorum şuan için fare ihtiyacım fazla olmasa bile klavyeye ihtiyacım var. Sarı sitede ilan verenler var ama fiyatları saçma derecede yüksek tutuyorlar sizce ne yapmalıyım alınır mı ?
  15. HuseyinBy01

🔥(BİNDİRİM) Devlet Artık İnternetten Yapılan Satıştan %25 Stopaj Vergisi Alacak🔥

Değişiyor ama ortalama verecek olursam 500 dolar yeterli olur.
  16. HuseyinBy01

🔥(BİNDİRİM) Devlet Artık İnternetten Yapılan Satıştan %25 Stopaj Vergisi Alacak🔥

Dükkan benzeri bir şey yok depodan satış yapıyorum gelmiş birde bu vergiler var diyor. Arkadaşlar e-ticaretle uğraşan arkadaşlara benim tavsiyem şuan Amerika şirketi açıyorum sizlerde açabilirsiniz vergilerin çoğundan kaçınmak için yurtdışı şirketle TR de satış yapabilirsiniz.
  17. HuseyinBy01

F/p iş görüşmeleri için webcam

Arkadaşlar merhabalar iş görüşmelerinde kullanmak için webcam arıyorum fiyat olarak aşırıya kaçmayacak ama aldığımda tatmin edecek bir kamera istiyorum tripod ve ışıga sahibim sadece kameraya ihtiyacım var bir çok öneriye açığım. Şimdiden teşekkür ederim.
  18. HuseyinBy01

100k genel kullanım pc tavsiye

işlemci olarak ryzen 9 düşünüyorum 7000 serisi olsada olur genel anlamda beyaz parçalar tercih etmeye çalışıyorum siyah beyaz karışık yapmaya çalışacam.
  19. HuseyinBy01

100k genel kullanım pc tavsiye

Arkadaşlar merhabalar bilgisayarda işim arttığı için yeni PC ye geçmeye karar verdim. Günde 8-10 saatim bilgisayarda geçiyor çok üst düzey bir sisteme ihtiyacım yok. Genelde yapay zekayı çok kullanıyorum boş zamanlarımda oyun oynuyorum. Aradığım kriterlerden biri beyaz bir sistem olması diğeri...
  20. HuseyinBy01

Iş için maks. 15k laptop

acer aspire benim işimi gayet rahat görecek türden bir laptop işim zaten ağır bir şey değil sadece reklam ve satış takip etmek için kullanacağım bir laptop olacak. öneri için teşekkürler şimdilik bunu düşünüyorum ama daha güzel tekliflere denk gelirsem onlarada bakacağım.
Top Bottom