Arama sonuçları: *

1. M

Ryzen 5 7500f için termal macun önerir misiniz ?

10 üzerinden kaç puan verirsiniz fiyatı önemli değil kaliteli olsun yeter
  2. M

Ryzen 5 7500f için termal macun önerir misiniz ?

Ryzen 5 7500f Dark freezer x123 işlemci soğutucum var kaliteli ama uygun fiyatlı bir termal macuna ihtiyacım var önerilerini bekliyorum
  3. M

İkinci el ekran kartı için hangis testler yapılmalı

1733828097 Hocam sizde bakın isterseniz 1733828126 Hot spot değeri böyle 1733828676 Vram testi video halinde geldi nereye bakmam gerekiyor
  4. M

İki sonucuda istedim atınca sizinle paylaşırım ekstra olarak vram testide istedim
  5. M

1733757906 1733758004 Video çekmiş o yüzden ss alarak atmaya calıştım görüntü kötü olabilir 1733758111 7500
  6. M

Hocam sonuçlar geldi 15 dakika sonucunda 59 dereceyi gördü dalgalanma yok gayet güzel calışıyor
  7. M

Söylerim yaparsa değerleri yazarım
  8. M

Tamamdır ben furmak testine göre konu açarım
  9. M

Bildiğim bişey değil kusura bakmayın k-f-g derne ne demek istediniz tam acıklarmısınız 1733749718 Bu testlerde sonuçları hangi aralıkta olursa cihaz sağlıklı olur
  10. M

2. El reddevil rx6700xt alıcağım performansını görmek için ne tür testler istemeliyim önerilinizi bekliyorum.
  11. M

Sisteme göre kasa önerisi

Yok hayır hocam benim attığım için söylemiştim ben benim attığıma bakar mısınız yanlışlık olmasın
  12. M

340cm diyor
  13. M

Reddevil rx6700xt
  14. M

İkinci el alıcam o yüzden link yok ama 3 fanlı olucağı kesin
  15. M

Rx6700xt alıcam sığıyor mu ?
  16. M

Siz olsanız hangisini alırdınız ? 1733746628 Antec NX360 Mid Tower Mesh Oyuncu Kasası Siyah (4 Fan Dahil) https://app.hb.biz/TzCr0W577dKY Birde buna bakar mısınız bu nasıl fiyat acısındanda cok iyi
  17. M

Benim söylediğim kasa görüntü dışında içeriği nasıl yeterli mi?
  18. M

Hocam sizin önerdiğiniz kasa 53 cm ve benim masam 55 cm sıkıntı cıkarabilir bana benim söylediğim kasa görüntüsü kötü ama daha kısa galiba onu bir kontrol edebilir misiniz ?
  19. M

Yorumlada baktımda biraz dar gibi duruyor kasa ben rx6700xt den daha büyük bir ekran kartına geçtiğimde yeterli alan olucak mı? 1733742849 İşlemci soğutucusu da sığar dimi
  20. M

Tip önemli değil benim için içine yeterince hava alsın ve ekipmanlarım sığsın başka bir derdim yok
Top Bottom