Arama sonuçları: *

1. A

Ekran Kartı Power Limit 0 da Takılı

Afterburnerda power limit 0 da gözüküyor ve GPU Clockum 607 MHz’de kalmış vaziyette arttırmayı deniyorum ama kendini eski ayara çekiyor aynı şekilde temperature limit te aynısını yapıyor.
  2. A

1500-2000 arası monitör

Hocam 1500-2000 liraya 144 hz 24 inç bir monitör bulabilir miyim veya siz satıyor musunuz?(sıfır monitörler 2 bin üzerinde zaten :D)
  3. A

Hangi Driveri yüklemeliyim

Ekran kartımın driverini indireceğim ama hangisi daha çok performans verir? ekran kartı Radeon r7 240
  4. A

FaceIT abonelik alamıyorum

Faceit e kayıl olacağım ancak ödeme yaparken "ÖDE" kısmı dönüp duruyor. Telefonuma ilk olarak GBP (İngiliz Sterlini) olarak para çekmeye sonra ise TL çekmeye çalışıyor.Sanırım bundan mütevellittir ki kartım onay vermiyor bu işleme.Sadece denendi yazıyor mesaj olarak. Nasıl FACEIT alabilirim?
  5. A

Windows'u etkinleştir

Ghost Spectre 21H1 kullanıyorum ama windowsu etkinleştiremedim nasıl hallederim ben bunu ?
  6. A

Ghost Spectre etkisi olmadı

Windowsun superlite modelleri var performans için bunlar da aynı işlev için yapıldı diye biliyorum hangi kaynağa baksam fps artışı olduğunu ama güvenlik sıkıntılı olduğunu sölyüyorlardı. Güvenliği dert etmedim ama fps artmadı
  7. A

Ghost Spectre etkisi olmadı

Ghost Spectre 21H1 e geçtim compect+def versiyonunu indirdim. Gerek gördüğüm çoğu ayarı yaptım ancak fps artışı yaşanmadı hatta çok az düşüş oldu diyebiliriz. Bunun nedeni nedir? Yeni formattan sonra hangi yolu izleyerek bilgisayarı en iyi performansta kullanabilirim(Windows ayarları vs.)
  8. A

Ghost Spectre 2004 nasıl indirilir

Yaklaşık kaç fps artışı aldın acaba ona göre Türkçe bir kaynak yükleyeyim
  9. A

Ghost Spectre 2004 nasıl indirilir

Ghost Spectreye geçmek istiyorum ISO olarak yüklüyor. Ghost Spectreye geçmek mantıklı mı yoksa windowsun performans hali olan var mı ? Bir de nasıl kurarım tam rehber videosu veya ISO dosya rehber videosu varsa yazarsanız müteşekkir olurum.
  10. A

Kullanıcılar kısmı çok disk kaplıyor

Bilgisayar yeni formatladım ve bilgisayarı açarken hotmailime bağlanıyor ve zorunlu şifre girdirtiyor.Bu şifreyi nasıl kaldırırm ve bilgisayarı açınca şu kullanıcıları kapatsam direk bilgisayarın oturumu mu kapanır ?
  11. A

Haylou GT1 Pro’da ses kötüleşiyor

Sorun evdeyken şarkı dinlediğimde değil de telefonla konuşurken oluyor daha çok ama dışarıda şarkı dinlemek istediğimde yarı yolda bırakıyor gerçekten
  12. A

Haylou GT1 Pro’da ses kötüleşiyor

Haylou GT1 pro kullanıyorum ve kullanırken aniden ya soldan ya sağdan ya da 2 si beraber ses gidip geliyor saniyelik cızırdama oluyor kulaklığı resetledim düzelmedi. Bunun nedeni telefon olabilir mi (IPhone SE 2020) son günlerde Wi-Fi hızım Turkcell’in kendi sitesinde 100mb/sn olmasına rağmen...
  13. A

Yanan psu yerine psu modeli

Tamamdır hocam iyi günler
  14. A

Açıkçası sistemin neresinden tutsam elimde kalıyor ve memnuniyetim yok keza ekran kartı DDR3 , pek de bir şey değişmiyor kaliteli psu taksam.
  15. A

Hocam bütçe işine girmek istemiyorum keza şirkette fazladan psu var arkadaşta da var bu yüzden fikir sorayım dedim de alınabilecek en ucuz psu alırım herhalde alırsam 150-200 bandında
  16. A

Vice city oynamalık PC de olsa Cs de 100-180 fps veriyor Allah’a şükür :D
  17. A

Radeon R7 240 4Gb İntel i-7 4770 Ram 8 GB DDR 3 1600 MHz Anakart H81M-K
  18. A

Yanan psu daha kötü haldeydi etiketi siyahla kaplanmıştı adeta yeni gelecek psu ise fazla eski Gta vice city oynamak için açılıyordu psu bu yüzden takılabilir halde imiş. Ayrıca bilgisayarımın TDP değeri fazlasıyla düşük(240) bu yüzden pahalı bir şey bakmayıp boş masraftan kaçınmak istiyorum
  19. A

Hwmonitör uygulamasından bakınca PC 7 yılı doldurmuştu yanan. Yerine geçireceğim ise 1 sene max kullanılmıştır.
  20. A

Şimdi ben yanan güç kaynağı yerine ne koyabilirim. Önceki psu 300 Watt dı. Eke bırakacağım görsel arkadaşımın eski güç kaynağı. Yanan güç kaynağı yerine onu taksam bilgisayarda bir sorun kalır mı veya psu yandığı için değiştirmem yapmam gereken bir şey var mı?( sitede elektrikler gidip geldiği...
Top Bottom