Arama sonuçları: *

1. R

🔥İndirim Ücretsiz Rize çayı🔥🔥🔥

Merhabalar sanırım keskin içim çaylardan hoşlanıyorsunuz onlar saf mayıs çaylarında bulunur Türkiyede pek sevilmediği için paketleme yapmadık tadı çok yoğundur herkes içemiyor dilerseniz özelden iletişime geçip sizlere yollarım
  2. R

Merhabalar aralarında herhangibir fark yok biri demlik poşet diğeri normal çayımız
  3. R

Herkese Afiyet Olsun İyi Forumlar
  4. R

Merhabalar afiyet olsun hocam Numune Olarak gönderilen çayımız GOLD ÇAYIMIZDIR https://berberoglucay.com.tr/berberoglu-cay-gold-1000gr-birkilo-1kilo-siyah-cay-gold 1667407714 hocam pekbir şeyi yok sadece ilk suyu koyup üzerine çay koydukdan sonra kısık ateşde ortalama bi 25dk ya ayarlanacak...
  5. R

Malasef ilk başta biraz ön yargıyla yaklaşanlar oldu ama olsun dediğiniz gibi gerçekden. Zaman zaman tekrar bunlar olacak fakat kargo ücreti kişi başı 25 TL Tutuyor bizlere baya bir yük oldu 300 ' e yakın bir talep oluştu bir dahaki sefere kargo numune isteyene ait olacak şekilde yapıcağım...
  6. R

Biz teşekkür ederiz
  7. R

:D tanıtım amaçlı 100gr ve 1 adet demlik poşet gönderilecek tanıtım amaçlı farkındalık olsun diye çayımız doğal google platformunda reklam vermek yerine bizzat insanların çayımızı denemesi daha mantıklı
  8. R

evet onları listeye ekledim
  9. R

Numuneler hazırlandı yarın Sürat Kargoya teslim edilip bilgi gelecektir sizlere Herhan gibir ücret talep edilmeyecektir GEREKLİ AÇIKLAMA R10' da yapılmıştır konu burayada sıçrayınca açıklık getirmek istedim
  10. R

hocam pm den bilgileri atın 😄
  11. R

hayır hocam iptal edilmedi 1 adet olarak göndericez iyi forumlar
  12. R

hocam siparişi kaldırdım 100 E ulaştı dm den yazın ad soyad telefon il ilçe gönderirim numune 1666864628 100 Tane Alanda varda belirtmiştim üye başı 1 adet gönderilecekdir diye :)
  13. R

Hayır Kargo Firmamıza Aittir
  14. R

Hocam Berberoğlu Çay Limited Şirketi ve Rize' merkezde kurumsal çay satış mağazamız var çay bizim üzertitimiz anlaşmalı kargo ile 15 TL gibi bir ücretle göndericez zaten 80 tane numune talebi geldi 100 olunca kapatacağım olayları büyütmeye gerek yok Mağazamıza bekleriz 1666856942 Rize'nin...
  15. R

Evet hocam malasef 1666855828 Teşekkürler Hocam şimdiden afiyet olsun
  16. R

Evet pazarlamaya ihtiyacımız var zaten yazılımla uğraşıyorum böyle bir şey geldi aklıma herkese 150-200gr lik numuneler göndersem beğenen arkadaşlar alabilir diye 1666855393 Bu Arada Sipariş Veren Arkadaşlar Müşteri Başı 1 Adet Gönderilecektir ve siparişler kısmında gözükmüyor ücretsiz olduğu...
  17. R

1 Adet Olarak Güncelliyorum Sanırım Çocuk Oyununa Dönmeye Başladı
  18. R

Beyler Merhabalar R10 ' Dan geliyorum Numune gönderme amaçlı bir şey adres toplama vs öyle bişi yok yerimiz yurdumuz belli Rize Merkez Mağaza Adresi : Ekrem Orhan Mah Karadeniz Caddesi No:1 (Sahil Cami Karşısı) BERBEROĞLU ÇAY Adım Mustafa İnternetteki Pazarlama İşine Bakıyorum Tanıtım Amaçlıdır...
Top Bottom