Arama sonuçları: *

1. BurakHalil

Yardım Acer Aspire 7 - Garanti Problemi

Teşekkürler arkadaşlar 🙏🏻
  2. BurakHalil

Yardım Acer Aspire 7 - Garanti Problemi

Gün içerisinde farklı bir forumda Acer ürünlerinin 2 ayda bir temizliğe yollanmadığında garanti dışı kaldığını okudum. Yaklaşık 9 aylık garantim var USB 2.0 portum çalışmıyor bunun ve genel temizliğinin yapılması için garantiye gönderecektim ancak garanti dışı kalıyor muyum kalmıyor muyum...
  3. BurakHalil

Lens batma ve bulanıklık sorunu

Taktığım lensi 1 ay dolmadan çıkartmıyorum asla. Üniversitede olduğum için her sabah lens takmak çok zor geliyor gözlük kullanmaktan da nefret ediyorum. 1691932815 Ekleme: Göz kuruluğu yaşayan arkadaşlara gözyaşı damlası kullanmalarını öneririm. Sorun kalmıyor.
  4. BurakHalil

GTX 1650 kaç TL verilir

2k bile zar zor satarsın aylarca ilanda durur. Acelen yoksa 2'ye koy bekle. Acelen varsa 1500-1600 civarına koymanı öneririm.
  5. BurakHalil

Sahibinden param güvende taksit sistemi nasıl çalışıyor?

Yapı Kredi taksit yapıyor onu biliyorum başka bilgim yok
  6. BurakHalil

EN İYİ KREDİ KARTI HANGİSİ?

Bende aynı durumdayım ziraat vakıf yapı kredi kullanıyorum hiç birini önermem. İyi öneri olursa açığım arkadaşlar. Edit: Ziraatte Bankkart Genç, Vakıfta Gold kart, Yapı Kredide Play kart kullanıyorum. Ziraat ve Yapı Kredinin limitleri çok düşük ondan dolayı sevmiyorum. Vakıfbank ise benim...
  7. BurakHalil

League Of Legends 1v9 Taşınacak Karakter Önerisi

6-7.sezondan beri 1v9 atmak neredeyse imkansız dostum ya takım oyunu olsun istiyorlar illa oyunun içine ettiler. Solo oynayan oyuncunun kazanmak için tek şansı takımına maymun gelmemesi için dua etmek.
  8. BurakHalil

Xbox GamePass Oyun Önerisi (Konsol İçin)

BG3 Türkçesi çok iyi İngilizce Öğretmeniyim ona rağmen Türkçe oynuyorum.
  9. BurakHalil

Xbox GamePass Oyun Önerisi (Konsol İçin)

Hocam xbox için mi pc için mi istediğini anlamadım ama bende aynı dertten muzdaripim. 4.sezondan beri lol oynuyordum skyrim ve fallouttan da çok keyif almıştım. Bana bu sene lolü bıraktıran oyun Baldurs Gate 3 oldu. Tavsiyemdir lolü bırakıp buna geçince bir hayatım olduğunu fark ettim eş dost...
  10. BurakHalil

Pi coin hakkında ne düşünüyorsunuz

KYC onayı yapabilen var mı katılım sınırı falan diyor?
  11. BurakHalil

Disney+ Cashback Veren Kart Önerisi

Forum kuralları gereği burada reklamsız korsan içerik nasıl izlenir anlatamıyorum ama özelden yazanlara yardımcı olabilirim. Disney+'a para vermeyin.
  12. BurakHalil

Yardım DA-C3 Isınma problemi

Isınma sorunu v sync açıp fps limitini düşürünce çözüldü arkadaşlar çok sağolun. Ancak stutter problemi devam ediyor, yardımcı olabilecek olan var mı? Edit: LoL gibi basit oyunlarda da stutter yaşıyorum. Sanırım ben bir noktada hata yaptım bir driverım falan eksik ama ne olduğunu bilmiyorum.
  13. BurakHalil

Tam olarak birebir aynı sistemi kullanıyorum herhangi bir özelleştirme yapmadım arkadaşlar. Abdullah abi stok soğutucuyla bu değerleri yakalarken ben neden 85'lerdeyim onu anlayamadım. 1686868324 Hemen deneyeceğim teşekkürler.
  14. BurakHalil

R5 5600 Abdullah abinin hazır sistemini kullanıyorum. Video da çok daha düşük ısı değerlerini daha yüksek presetlerde alıyordu Abdullah abi. Anakart BIOS dışında herşeyi güncel. A520 kullandığım için gerek duymamıştım güncellemeye sıkıntı ondan kaynaklanıyor diyorsanız güncelleyeyim.
  15. BurakHalil

Bilgisayarı yeni açtım 5 dkdır god of war giriş ekranında bekletiyorum. Daha önce bir süre oynadım ve yeşil ekran verip kapandı. Ufak tefek takılmalar da yapıyordu bende afterburner kurup sıkıntısı ne bir bakayım dedim ve bu manzarayla karşılaştım. İşlemci 85 Ekran kartı 76 derece Ekran kartı...
  16. BurakHalil

Ana Konu İNCE HESAP SEMPİTERNAL YENİ SİSTEM - 11.599₺

DA-C3 vs bu sistem dersek hangisi daha iyi? Aralarında 400TL fiyat farkı vardı diye hatırlıyorum.
  17. BurakHalil

Donanim Arşi̇vi̇ Yeni̇ Si̇stem Alınır Mı?

Bu mu daha iyi arkadaşlar yoksa geçen çıkan DA-C3'mü? Aralarında 400TL fark vardı diye hatırlıyorum.
  18. BurakHalil

Görüntü gelmiyor + Anakartta ışık yanıyor

Çok hakim değilim ama cpu yuvasını besleyen anakart psu bağlantılarını kontrol etmeyi deneyebilirsin.
  19. BurakHalil

Merhaba ben valorantta 400+fps in altına düşmicek bir pc istiyorum

Hayallerimizi yaşıyorsun dostum hayırlı olsun şimdiden :)
  20. BurakHalil

Sizce telefon almalı mıyım?

İhtiyacın yoksa telefona TL dışında bir birime çevir sakla.
Top Bottom