kasım indirimlerinde 128gb olan modeli 28.500₺ kadar düşmüştü, 256 modelinde o kadar büyük bir indirim olmadı sizce beklemelimiyim yoksa asgari zammı gelmeden alıp geçeyim mi (Kasım indirimlerinde hiç nakitim kalmadı...)
Farklı mağazalardan 3 farklı teşhir ürün aldım hiçbirinde kutuları hariç bir sorun yaşamadım, çok yüksek ihtimalle bozuk ürün gelmez, kontrol edilerek gönderiliyor.
1733853167
ne tarz oyunlar oynuyorsun fps ağırlıklı oyunlar ise daha hafif mouslar tercih etmen daha iyi olabilir
1733853283...
ara ara stoklara geliyor youtube incelemeleri mevcut tavsiye ederim, en çok tuş hissiyatını beğeniyorum
https://wraithesports.com/products/vgn-v87-mekanik-klavye
vergi mükellefinin ne demek olduğunu biraz araştırsaydın bari, bu şekilde satış yapabileceğin sadece 1 2 katagori var ve gelir sınırı mevcut
herhangi bir işletme sahibiysen vergi mükellefi olursun... ve vergi numaran üzerinden vergilendirilerek satış yaptığın kadar vergi ödersin.
kesinlikle katılıyorum ticaretin mantığı bu zaten, verdiğin hizmet ve ya mal karşılığı = aldığın değer (ücret)
insanları yanıltan bir içerik olmadığı sürece sorun olmadığını düşünüyorum.
Bu gün test ettim gayet güzel bir kablo, hasır kablolar kadar sağlam olduğunu düşünmüyorum ama güzel bir avantajı var, esnek yapıda, hasır kablolar kadar gergin değil. Klavye şarj etmek için 1 tane daha aldım. d&r yerine idefix ten satın aldım...