Arama sonuçları: *

1. oyunbilgisi1

S24 Aralık İndirimi Gelir mi ?

kasım indirimlerinde 128gb olan modeli 28.500₺ kadar düşmüştü, 256 modelinde o kadar büyük bir indirim olmadı sizce beklemelimiyim yoksa asgari zammı gelmeden alıp geçeyim mi (Kasım indirimlerinde hiç nakitim kalmadı...)
  2. oyunbilgisi1

🔥İndirim Razer İndirimleri - Ekipmanlar ve Bilgisayar Parçaları

evet değer, hiçbir sorun yaşamadım, skatezleri çok iyi değilmiş, değiştirince fark ettim onu wraith in sitesinden temin edebilirsin
  3. oyunbilgisi1

Farklı mağazalardan 3 farklı teşhir ürün aldım hiçbirinde kutuları hariç bir sorun yaşamadım, çok yüksek ihtimalle bozuk ürün gelmez, kontrol edilerek gönderiliyor. 1733853167 ne tarz oyunlar oynuyorsun fps ağırlıklı oyunlar ise daha hafif mouslar tercih etmen daha iyi olabilir 1733853283...
  4. oyunbilgisi1

1.5 sene önce bu fiyata almıştım :) şu an 990₺ https://forum.donanimarsivi.com/konu/1389-tl-razer-viper-ultimate-gaming-mouse.758677/
  5. oyunbilgisi1

Beyler taktik verebilir misiniz?

katılıyorum, riske gerek yok
  6. oyunbilgisi1

Monitör fiyatları yükselir mi?

s24 almayı düşünüyorum kasım indiriminde alamamıştım, bekliyim mi? 1733779800 28,500 e falan düşmüştü 128gb olan modeli şu an 31k 32k
  7. oyunbilgisi1

Mekanik klavye önerisi

ara ara stoklara geliyor youtube incelemeleri mevcut tavsiye ederim, en çok tuş hissiyatını beğeniyorum https://wraithesports.com/products/vgn-v87-mekanik-klavye
  8. oyunbilgisi1

🔥(BİNDİRİM) Devlet Artık İnternetten Yapılan Satıştan %25 Stopaj Vergisi Alacak🔥

vergi mükellefinin ne demek olduğunu biraz araştırsaydın bari, bu şekilde satış yapabileceğin sadece 1 2 katagori var ve gelir sınırı mevcut herhangi bir işletme sahibiysen vergi mükellefi olursun... ve vergi numaran üzerinden vergilendirilerek satış yaptığın kadar vergi ödersin.
  9. oyunbilgisi1

Adsl internet için telefon aboneliği şart mı?

hayır zorunlu değil
  10. oyunbilgisi1

İphone 16 pro laptoptan şarj etmek

laptop şarjdayken gücü prizden alır bataryadan almaz
  11. oyunbilgisi1

TÜRKCELL YENİ FATURALIYA ÖZEL KAMPANYA 60GB 390TL

Bu gün babama mesaj geldi yarın hattı şubeden teslim alıcaz 10gb olanını aldık
  12. oyunbilgisi1

1TB M2 SSD Önerir misiniz?

https://www.incehesap.com/kingston-nv3-snv3s-1000g-1tb-6000-4000mb-s-gen-4x4-nvme-ssd-disk-fiyati-74238/?utm_source=akakce.com&utm_medium=referral&utm_campaign=vitrin&v=1.68.9
  13. oyunbilgisi1

Türknet mi Kablonet mi?

https://forum.donanimarsivi.com/konu/turknet-ev-interneti-6-ay-50-indirim-kodu-31-araliga-kadar-gecerli.1006071/
  14. oyunbilgisi1

Türknet mi Kablonet mi?

türknetin 6 ay boyunca 250 tl kampanyası var hala aktif
  15. oyunbilgisi1

TÜRKCELL YENİ FATURALIYA ÖZEL KAMPANYA 60GB 390TL

yeni hat açanlar için mi geçerli yoksa türktelekomdan turkcel e geçsek oluyormu
  16. oyunbilgisi1

Sahibinden Aula F75 Fiyatları - Biz bize geçiririz Türkiyem

kesinlikle katılıyorum ticaretin mantığı bu zaten, verdiğin hizmet ve ya mal karşılığı = aldığın değer (ücret) insanları yanıltan bir içerik olmadığı sürece sorun olmadığını düşünüyorum.
  17. oyunbilgisi1

hocam onların garantisine pek güven olmaz sitelerinde kutusu açılan ürün iade edilmez diyorlar kitapta yeri yoktur hojam bunun😅
  18. oyunbilgisi1

normalde olması gereken fiyat 2k civarı benim bildiğim vgn v 87 var bu fiyat bandında alınabilecek altarnatif seçenekler var mı bilmiyorum
  19. oyunbilgisi1

Steamde oyun indirirken bir anda indirme hızı düşüyor

speed test yaparken benzer bir tabloyla karşılaşılaşıyor musunuz ?
  20. oyunbilgisi1

🔥İndirim 89TL+kargo 100W Baseus Pudding Hızlı Şarj Kablo

Bu gün test ettim gayet güzel bir kablo, hasır kablolar kadar sağlam olduğunu düşünmüyorum ama güzel bir avantajı var, esnek yapıda, hasır kablolar kadar gergin değil. Klavye şarj etmek için 1 tane daha aldım. d&r yerine idefix ten satın aldım...
Top Bottom