Arama sonuçları: *

1. rasitozbkk

BEDELLİ ASKERLİK İLE İLGİLİ SORU

Selamlar bu ay sonu tecil bozuluyor. Fakat bedelli gitmeyi düşünüyorum. Asıl sorum tecil bozulduktan sonra mı harcı yatırmam gerek veya öncesinde mi yatırmalıyım. Arasında ki fark ne deneyimi olan varsa aydınlatırsa sevinirim.
  2. rasitozbkk

İstanbulda Araç İle en iyi manzaralı yer

Bu aydos taraflarını ve yakacık taraflarını az çok biliyorum ama çeşme nerde tam çıkaramadım. Manzara izlerççken bi şeyler yemek içmek güzel oluyor aslında onun için sormuştum
  3. rasitozbkk

Oyun için kulak içi kulaklık önerisi

performansı fiyatı kadar iyi midir? acaba :)
  4. rasitozbkk

Oyun için kulak içi kulaklık önerisi

Selamlar Harici mikrofon aldım kulak üstü kulaklığı saçda iz yaptığı için de kullanmak istemiyorum. Dışarı ses vermeyen hem oyun hem de müzik performansı iyi olan önerilerinizi bekliyorum.
  5. rasitozbkk

İstanbulda Araç İle en iyi manzaralı yer

Selamlar araç ile en güzel manzarılı sakin bi yer arıyorum daha önce gitmiş olan var mı ? Anadolu yakası olursa sevinirim.
  6. rasitozbkk

Yardım 2 motor arasında kaldım motorcu arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum.

İlk motorun olucak ise racing önermiyorum. Şehir içinde zorlanırsın, onun yerine ns200 tercih edebilirisin. Tecrübem var vs falan diyorsan ve bu iki şık arasında rs200 daha iyi olacaktır. Far tasarımını beğenmesem de ve her ne kadar yüksek süratte grenajdan tirreşim sesi gelse de SR’a göre daha...
  7. rasitozbkk

Harici mikrofon önerisi

upupup
  8. rasitozbkk

Harici mikrofon önerisi

Hocam büyük ihtimal bu ürünü alacağım. Driverı da olması da hoşuma gitti. 1732985659 Fakat ses kartım yok gene de fark eder mi fiyat farkı için
  9. rasitozbkk

Harici mikrofon önerisi

Selamlar! Bu iki ürün arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım stand ile kullanacağım. Genel olarak yayın ve RolePlay ile kullanmayı düşünüyorum. Tecrübeleri olan veya deneyimleme şansı olan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim. Fifine Ampligame A6T RGB MAONO PD200X USB/XLR Dinamik Mikrofon
  10. rasitozbkk

Öneri MSI FORGE GK310 RED SWITCH İNCELEME 🔥

Hocam değerlendirme için çok teşekkürler. Multimedyayı bulmanız gerçekten benim de işime yaradı. Dediğiniz gibi parasını hak eden ve tam anlamıyla f/p. Deneyen alıp görebilir beğenmeyen iade edebilir.
  11. rasitozbkk

Merhabalar şuanda size bu klavye ile yazıyorum. Hala bir sorunla karşılaşmadım gerçekten memnunum. Eksi denilebilecek tek yanı fn veya multi medya tarafı olacaktır ben kombinasyonunu bulamadım.
  12. rasitozbkk

MAONO PD200X USB/XLR VS FİFİNE A6T

Selamlar bu iki ürünn arasında kaldım. Genellikle Rp ve yayın için kullanıcam sizce hangisi daha iyi olur ?
  13. rasitozbkk

Harici mikrofon önerisi

şuana kadar sorun yaşadınız mı ?
  14. rasitozbkk

Harici mikrofon önerisi

ne kadar süredir kullanıyorsun ? 1732868176 Tavsiyenizi bekliyorum cuma indirimleri ile almayı planlıyorum.
  15. rasitozbkk

Çözüldü✓ Ryzen 5 7600 için hangi kule tipi alınmalı

Termallight asassins 120
  16. rasitozbkk

Hocam işten eve geçince unutmaz isem yardımcı olacağım.
  17. rasitozbkk

🔥İndirim Fab v1 Kumaş Oyuncu Koltuğu 5500₺

Fabv4 aldım iade edip xdrive 15 li plus alsam sizce mantıklı mı
  18. rasitozbkk

HAWK FAB MI XDRİVE Mİ?

Fabv4 var ayaklığı çizik vs gelmişti iade işlemi başlatıp linkteki ürünü alayım mı ? İndirim de hem değer mi ? 1732480186 xDrive 15'li Profesyonel Oyuncu Koltuğu https://app.hb.biz/PN26EsaNKGdW 1732480963 Tecrübesi olan biri yardımcı olabilir mi ?
  19. rasitozbkk

FİVEM BİLGİSİ OLANLAR YARDIM EDEBİLİR Mİ ?

Selamlar ! Bir sunucuya başvuru yapacağım için aşağıda ki soruları cevaplayıp kaydettim. Fakat aklıma takıldı daha iyisi yazılabilir miydi ? Sizce bu sorular için en iyi cevaplar ne olurdu ? 1- Sunucuda sürekli dışlandığınızı, arkadaş çevresi edinemediğinizi ve hep yalnız başınıza...
  20. rasitozbkk

PC İÇİN HOPARLÖR ÖNERİSİ

Selamlar başlıkta yazdığım gibi max 1k bütçe var önerinizi bekliyorum
Top Bottom