Selamlar bu ay sonu tecil bozuluyor. Fakat bedelli gitmeyi düşünüyorum. Asıl sorum tecil bozulduktan sonra mı harcı yatırmam gerek veya öncesinde mi yatırmalıyım. Arasında ki fark ne deneyimi olan varsa aydınlatırsa sevinirim.
Bu aydos taraflarını ve yakacık taraflarını az çok biliyorum ama çeşme nerde tam çıkaramadım. Manzara izlerççken bi şeyler yemek içmek güzel oluyor aslında onun için sormuştum
Selamlar
Harici mikrofon aldım kulak üstü kulaklığı saçda iz yaptığı için de kullanmak istemiyorum. Dışarı ses vermeyen hem oyun hem de müzik performansı iyi olan önerilerinizi bekliyorum.
İlk motorun olucak ise racing önermiyorum. Şehir içinde zorlanırsın, onun yerine ns200 tercih edebilirisin. Tecrübem var vs falan diyorsan ve bu iki şık arasında rs200 daha iyi olacaktır. Far tasarımını beğenmesem de ve her ne kadar yüksek süratte grenajdan tirreşim sesi gelse de SR’a göre daha...
Selamlar!
Bu iki ürün arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım stand ile kullanacağım. Genel olarak yayın ve RolePlay ile kullanmayı düşünüyorum.
Tecrübeleri olan veya deneyimleme şansı olan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.
Fifine Ampligame A6T RGB
MAONO PD200X USB/XLR Dinamik Mikrofon
Hocam değerlendirme için çok teşekkürler. Multimedyayı bulmanız gerçekten benim de işime yaradı. Dediğiniz gibi parasını hak eden ve tam anlamıyla f/p. Deneyen alıp görebilir beğenmeyen iade edebilir.
Merhabalar şuanda size bu klavye ile yazıyorum. Hala bir sorunla karşılaşmadım gerçekten memnunum. Eksi denilebilecek tek yanı fn veya multi medya tarafı olacaktır ben kombinasyonunu bulamadım.
Fabv4 var ayaklığı çizik vs gelmişti iade işlemi başlatıp linkteki ürünü alayım mı ? İndirim de hem değer mi ?
1732480186
xDrive 15'li Profesyonel Oyuncu Koltuğu
https://app.hb.biz/PN26EsaNKGdW
1732480963
Tecrübesi olan biri yardımcı olabilir mi ?
Selamlar !
Bir sunucuya başvuru yapacağım için aşağıda ki soruları cevaplayıp kaydettim. Fakat aklıma takıldı daha iyisi yazılabilir miydi ? Sizce bu sorular için en iyi cevaplar ne olurdu ?
1- Sunucuda sürekli dışlandığınızı, arkadaş çevresi edinemediğinizi ve hep yalnız başınıza...