Arama sonuçları: *

1. B

Kaç watt psu almalıyım?

Kullandığın sistem nedir hocam? uzun ömürlülük için 1000w daha mantıklı tabi ki.
  2. B

Yardım Sıvı soğutmasından pompasında gelen cızırtı sesi

en azından kaynağını belirlemek önemli hocam. ekran kartı vs ise kullanımda sorun olmaz. coil whine sesi de olmayabilir çünkü
  3. B

güç kaynağı, anakart da dahil tüm parçalardan gelebilir hocam.
  4. B

14700K VE 4080S DARBOĞAZ YAPAR MI?

2k çözünürlükte oyuna göre yapacaktır. güzel işlemci bu arada.
  5. B

Bilgisayarıma işlemci yükseltmesi için tavsiye.

5700x3d hariç başka bir işlemciye yükseltmene gerek yok hocam, ekran kartını güncellemeni tavsiye ederim.
  6. B

fan xpert üzerinde aio pump grafiği nasıl gözüküyor görsel atar mısın?
  7. B

pompa devri maksimumda mı çalışıyor hocam onu kontrol etme şansın var mı? iade sebebi ürünlerin sorunlu olmasından kaynaklı mı bundan emin miyiz? yasal iade süresi içerisinde iade almış olabilir firmalar. sorun var ise de, farklı markada aynı sorunun tekrarlaması çok olası değil, eğer imkanın...
  8. B

AMD Ryzen 5 7600X alınır mı? f/p?

7 serici x kodlu işlemciler düz modellerine göre daha sıcak çalışıyor ve aradaki fiyat farkına değer performansları da yok. Bu nedenle çoğunluk x serisi önermemiş. ekran kartını güncellemek istediğinde işlemci masrafın olmasın diye bir miktar daha iyi işlemci almanı tavsiye ederim. 7600 çoğu...
  9. B

Pompa devirlerini takip ediyor musun? Pompa sesi olmadığından eminsin değil mi?
  10. B

AMD Ryzen 5 7600X alınır mı? f/p?

7600x yerine 7700 almanı tavsiye ederim. Fiyat indirimi kovalarsan da 7700x sıcak fırsatlar da görmüştüm.
  11. B

Çözüldü✓ Ekran kartım eğik mi ?

sol tarafta vida yok gibi arkadaşın yorumuna katılıyorum.
  12. B

Çözüldü✓ Ekran kartım eğik mi ?

cep telefonuna su terazisi uygulaması yükleyerek kontrol sağlayabilirsin. fotoğraftan düz gözüküyor. kabloların fazlasını aşağıda toplasan daha iyi olur. legolar sağlam durmuyor, lianli markasının pratik bir ekran kartı destek aparatı var. onu almanı tavsiye ederim.
  13. B

Ölü piksel iade edilmesi şart mıdır?

ips vb monitörlerde ölü pikselin riski yayılma ihtimali. ekran teknolojisi sebebiyle zamanlı ölü piksel sayısı artabilir. bu yüzden bulunması istenmez. linkini paylaştığın monitör bence 310hz olması haricinde full hd için pahalı. benzer fiyatlara en azından 2k monitör almanı tavsiye ederim.
  14. B

Türklere döve döve öğretilmesi gereken şeyler

okuma ve araştırma alışkanlığı
  15. B

6950xt vs 7800xt sizce hangisi

bence kaos olacak bir durum yok hocam, arkadaşın üslubu hoş değil. zaten raporladım moderatör arkadaşlar inceler kararını verir. blokladım kendisini.
  16. B

arkadaşı ciddiye alıp cevap vermeyin hocam. hayırlı satışlar olsun.
  17. B

kart alman acil değilse ve bütçen 20k civarıysa 7900gre için beklenebilir. bütçeni 30k civarına çekebiliyorsan 7900xt düşünmelisin. 17 civarına ben olsam 7800xt düşünürüm çünkü destek olarak daha uzun ömürlü olur. şimdilik idare etsin dersen de 6700xt veya 6800xt 2.el kart al geç. 8800xt 500...
  18. B

çoluk çocuk ile uğraşıyoruz ya. 13 yaş yasası çıksa da klavyeden uzaklaşsa böyleleri.
  19. B

20. B

üslubuna dikkat öncelikle istersen, mesajlarımı da takip edersen 28k fiyata dahi 7900xt satıldığını zaten beyan etmişim. Kime ne yazdığının farkında değilsin herhalde. sakince klavyeden uzaklaşmalısın.
Top Bottom