Arama sonuçları: *

1. LynxE

Superonline hızım 5 katına çıktı ?

Superonline 50 mbps paket kullanıyorum normalde 46-47 download 10-11 upload alırken bugün speedtest yaptığımda 250-255 download 95-100 upload sonucunu aldım.Superonline pandemide falan hızı 100 mbps kadar arttırmıştı fakat bugün 10 ağustos özel bir gün de değil.Sebebi ne olabilir.Birde benden...
  2. LynxE

SOL Paket değişirse taahhüt uzar mı?

Superonline da kampanya değiştirince taahhüt süresi sıfırlanıyor mu? (Yani 4 ay kalan taahhüt sürem 12 ay olarak yenileniyor mu)
  3. LynxE

Bu iki kutunun farkı nedir?

Aktif olarak Superonline fiber müşterisiyim.Şuanda binada aktif olarak 1.fotoğraf olarak belirttiğim superonline'a ait switch kullanılıyor.Bu switche bağlanan turuncu fiber kablo switchten Cat6 kablo olarak evlerdeki modemlere wan portundan bağlanıyor.Fakat yaklaşık 2 ay önce superonline...
  4. LynxE

Hangi İSS'yi Tercih Etmeliyim ?

1 hafta sonra superonline'da ki taahhütüm bitiyor.Superonline fiyatları uçuk olduğu için başka İSS'ye geçmeyi düşünüyorum.Altyapı olarak binada Superonline fiber var.Turk Telekom'da ise Hipernet hizmeti var yazıyor.Fakat ben fiberden devam etmek istiyorum.TurkNet'de önceden 35 Mbps Fiber olan...
  5. LynxE

Altyapım yükseldi mi ?

Superonline kullanıyorum ve taahhütümün bitmesine 1.5 ay var.İnternet hızım anlamadığım bir şekilde 35 mbps'den 90 mbps'ye yükseldi.Fakat altyapı sorgulaması yaptığımda max 36 mbps çıkıyor.Türk telekom da ise Hipernet gözüküyor.Bunun nedeni nedir ve farklı bir ISS'ye geçtiğimde altyapınız...
Top Bottom