Arama sonuçları: *

1. LynxE

Serviste PTM7950 Uygulattırabilir miyim?

Nitro 5 laptop var alalı 1 ay oldu sıcaklıklar normale göre baya yükseldi (muhtemelen pumpout).Cihazı servise PTM7950 ile beraber göndersem servis bu termal pedi uygular mı? Daha önce laptopla birlikte kendi termal macununu gönderip uygulattıran gördüm fakat termal pad için aynı şeyi yaparlar...
  2. LynxE

Laptop anakart kısa devre tamiri mümkün mü?

Laptopta anakart kısadevreye düşmüş ki özel servis gibi bir yerde tamiri mümkün mü?
  3. LynxE

Yardım Acer Kullanıcı Hatası

Hocalarım 5 haziran'da 2.EL elden teslim vatanda çalışan birinden Acer Nitro 16 marka laptop satın almıştım.Aldığım kişi 8 GB ram ve 500 GB SSD takviyesi yapmış.20-25 gün sorunsuz tertemiz kullandıktan sonra 26 Haziran akşamı laptopu normal bir şekilde kapattım ve ertesi gün laptopu açmaya...
  4. LynxE

Acer garantisi sorun çıkarır mı?

Acer nitro 16 laptop açılmadığı için garantiye gönderdim (muhtemelen anakartta kısadevre var) müşteri hizmetleriyle konuşup cihaza kendim orijinal windows, ram ve ssd eklemesi yapmıştım. 1- Anakartla ilgili sorundan dolayı ihale bana kalır mı 2-Anakart değişirse benim ekstra taktığım RAM,SSD...
  5. LynxE

Yardım Nitro 16 Laptop Açılmıyor

6 aylık cihaz dün gece cihazı kapattım.Bu sabah açmaya çalıştığımda herhangi bir tepki yoktu(Güç tuşuna basınca herhangi bir tepki vermiyor).Belki adaptörle ilgilidir diye düşünüp type c portundan kendi adaptörümü taktım fakat yine işe yaramadı (cihaz şarj alıyor kendi adaptörüm takılı olduğu...
  6. LynxE

Yardım Ekranda garip şekiller çıkıyor ve reset atıyor

Dizüstü bilgisayarımın ekranında bir anda garip şekiller beliriyor ve bilgisayar kendine reset atıyor. Sorunu çözmek için bilgisayarıma format attım (win 11'den win 10'a geri döndüm) fakat sorun çözülmedi. Normalde bilgisayarı uzun süre açık tutunca bu sorun oluşuyordu fakat format attıktan...
  7. LynxE

Ekranda garip şekiller çıkıyor

Bilgisayarımda resimdeki gibi şekillerle birlikte garip bir ses çıkıyor ve bilgisayar kendine reset atıyor.Bazen oyun oynarkende oluyor fakat çoğunlukla webde gezinirken veya pc boştayken oluyor.Driverla ilgili bir sorun olduğunu düşünmüyorum daha yeni güncelledim.Sorun neyden kaynaklı olabilir ?
Top Bottom