Arama sonuçları: *

1. Karizlovem

Uçak ile seyahatta çekme helva götürülebilir mi?

Hayırlı günler, ilk defa uçak ile seyahat yapacağım ve tam olarak hakim değilim. Memleketimden evime dönerken çekme helva ve pişmaniye almıştım ve eve götüreceğim 850 gr, 280 gr, 300 gr ve 100 gr kahve paketli. Bunları el seyahat çantam veya normal bir poşetin içerisinde taşısam problem yaratır...
  2. Karizlovem

Kurye maaşı ne kadar?

Kurye maaşları ne kadar ve en iyi ücreti veren yer neresidir?
  3. Karizlovem

Amazon'dan eski basım gelen ürüne para iadesi yapıldı

Merhaba, Amazon üzerinden bir kitap satın aldım. Kitabin özellikle eski basım gelmemesi konusunda bizzat müşteri hizmetleri ile görüştüm ve kitabın güncel basım olduğunu ilettiler ek olarak güncel gelir her zaman denildi. Ben de güvenerek diğer sitelerde daha uygun olmasına rağmen sırf Amazon...
  4. Karizlovem

Görev Yap Para Kazan Hesabımın Silinmesi Ve Destek Biriminin Kötü Üslubu

Merhaba; Görev yapıp para kazanma adlı sitede şeklinde uzun yıllardır görev yapıyorum ve 2021 yılından beri üyesiydim. Lakin 1, 5-2 ay civarı hesabıma giriş yapamıyordum yaşadığım bir takım kişisel problemler ve psikolojik sorunlardan dolayı ama arada sırada hesabıma uğruyordum. Hesabımın...
  5. Karizlovem

9mm kaç numara oluyor?

Merhaba, saçımı mm olarak 9mm ile kestim ama niyetim saçımı 3 numara vurmak değil de 9 numara kesmek idi. Ayrıca mm olarak 3mm 5mm 9mm gibi mm tarakları vardı 9 mm'yi 9 numara diye düşündüm ama internetten baktığımda 3 numaraya denk geliyor sanırım konu hakkında bilgisi olan var ise...
  6. Karizlovem

Emanet bırakılan eşya için para alınması

Hayırlı günler, bugün sınava girerken montumda cüzdanımı unutmuştum güvenlik yandaki kantine verebilirsin dedi ve kantin belli bir miktar ücret aldı bana numara verdi ve cüzdana numarayı yapıştırmış. Bu daha önce de bu sekildeymis sanırım ÖSYM ile birlikte mi bu anlaşma yoksa kantincinin keyfi...
  7. Karizlovem

Yazıcı farkli renk çıkarıyor

Merhabalar, Epson L3151 yazıcım var lakin yazıcı çıktı alırken renkli çıkartıyor mesela çıkaracağım şey sarı ise rengi turuncuya çeviriyor gibi ne yapabilirim? Teknik servise göndermeli miyim? Örnek olarak bunu çıkaracağım lakin fotoğrafta görüldüğü üzere rengi sarı çıktığında böyle turuncu...
  8. Karizlovem

Mailime gelen dolandırıcılık mesajı

Merhabalar, öyle mailime bakarken spam kutusunda bu yazı ile karşılaştım. Buraya bir şifre koymuş dogru ama çok çok eski sifrelerimden 123'lu yani. Bu adam e-posta adresime sifreme parolama nasıl ulaşmış anlamadım. Ayrıyeten bu söylediği şifre benim kullanıcı adımda olabilir yani bayağı eski...
  9. Karizlovem

Aynı cihaz olayından nasıl kurturulur?

Merhaba, hayırlı günler. Bir sipariş falan verince aynı cihazdan olduğu için ama hesap ve telefon numaralar farklı, indirimden faydalandigim için iptal ediyor. Bunun bir çözümü falan yok mu? Bunu nasıl çözerim?
Top Bottom