Arama sonuçları: *

1. Karizlovem

Bu HDMI kablo uygun mudur?

Merhabalar, monitörüm 165 Hz. HDMI 2.0'dan veriyor 165 Hz'i. Bu kabloyu aldım ama yorumlar falan gayet iyi zaten bir sorun oluşursa iade ederim. https://ty.gl/dayp9t43bn
  2. Karizlovem

Monitörün kenarlarında siyah renk

Hayırlı günler, monitörüm 1920x1080 ve görüntümde 1920 olmasına rağmen kenarlarda siyahlık var, bu sorunu bilen var mı?
  3. Karizlovem

NVİDİA PC yerinde 1920x1080 yok

Hayırlı günler, NVİDİA ekranında çözünürlük yerinde PC'ye baktığımda sadece 1680 bulunmakta normalde 1920x1080 olması gerekiyor lakin ben de gözükmüyor neden?
  4. Karizlovem

HDMI High Speed kablo'da 166 Hz alınamıyor

Merhabalar, HDMI high Speed kabloya sahibim lakin en fazla 120 Hz alıyorum. Eski 144 Hz olan monitörüm de 144 alıyordum. Yeni 165 Hz monitör de 120 alabiliyorum en fazla, bu sorunu yaşayan çözen varsa yardımcı olabilirse sevinirim. Vıewsonic 2468-PC-MHD model.
  5. Karizlovem

Monitor de ghosting var mı?

Merhabalar, hayırlı günler arkadaşlar. Monitör aldım daha bir şey olmadı alalı, 10-15 gün olmuştur en fazla. Monitör ölü piksel yaptım bir sorun göremedim ama ghosting den şüpheleniyorum veya ben endişe ediyorum çok. VA, panel ekran, bir video çektim ağır çekim de, videoya bakabilirseniz çok...
  6. Karizlovem

PUBG MOBİLE ekran üstünde sorun

Merhaba, PUBG Mobil de bu sorun oluyor sadece. Yeni monitör aldığım için acaba ondan mı oluyor diye düşünüyorum lakin oyunda neden oluyor sadece anlam veremedim. Tam ekran'a geçtiğim zaman sadece oluyor küçük ekranda olmuyor fotoğrafta gördüğünüz gibi. Bu herkeste mi oluyor yoksa sadece ben de...
  7. Karizlovem

Yardım HDMİ kablosu 144 Hz verirken şu an 120 Hz veriyor

Merhabalar, 144 Hz monitöre sahiptim. Monitör bozulduğu için servise gönderdim onlar da bana 165 Herz yolladılar. Kutunun içinde displayport koymuşlar lakin ekran kartımda DP yeri yok. O yüzden HDMİ ile takma kararı aldım. Arızalı monitör de 144 Hz kullanırken de DP kullanmiyordum, HDMİ...
Top Bottom