Arama sonuçları: *

1. Baklava

assd

........adasdas
  2. Baklava

EAFC 24 (EAPLAYDEN OYNUYORUM EPİCTEN ALIRSAM SAVE DEVAM EDERMİ)

iyi akşamlar ea play prodan aylık para verip eafc oynuyorum oyunu epic gamesten alırsam ultimate team devam eder mi?
  3. Baklava

Windows 11 Realtek Kontrol Panelini bulamıyorum

Arkdaşlar ASUS TUF B450-PLUS GAMİNG ANAKART kulanıyorum realtek sürücüsünü indiriyorum fakat kontrolcü uygulamayı bulamıyorm nereden indiricem veya neden ulacağım
  4. Baklava

Yardım 3.5mmjack bilgisayarıma takamıyorum

Selam arkadaşlar 3.5mm kulalık aldım 2 tane giriş var hangi dönüştürücüğü almam gerek tavsiye marka mode varsa yadausb ses karı fln yardım olursanız sevirinirim
  5. Baklava

Ön panel kulaklık girişi sorunu

hayır yanlış anladınız sanırım pc nin ön panelinde 3.5mm jak girişi var tek
  6. Baklava

Ön panel kulaklık girişi sorunu

arkadaşlar merhaba jbl 100 quantum kullık aldm 3.5mm giriş oldugu için ön panele taktım fakat ses aliyorum mikrofon çalışmıyor nasıl aktif edebilrim yardmıcı olurmsunuzn
  7. Baklava

Yardım Kulaklıgımda tek giriş var bilgisayarda 2

jbl quantum 100 kulaklık aldım fakat bilgisayarımda çift giriş var kulaklıkta ise tek jak çoğaltıcı almak istiyorum acaba ses kalitesi kötü olurmu
  8. Baklava

Yardım 80Mb/s internetim var fakat oyun cok yavas iniyor

selam arkadaşlar speed teste internetim 80 - 90 mb arası dowland var fakat oyun indiriken orda 3.5 4 arası gösteryior ve yavas iniyor steam epic games xbox herseyde boyle yardımcı olurmusuz
  9. Baklava

XBOX GAME PASS (OYUN İNDİREMİYORUM)

hallettim sagouln oyun hizmetinde sıkıntı varmıs
  10. Baklava

XBOX GAME PASS (OYUN İNDİREMİYORUM)

Arkadaşlar iyi akşamlar boyle bir hata alıyorum yardımcı olurmusunuz
  11. Baklava

Format USB Normale Çevirme

format usbsini normal olarak kullanmak istiyorum artık işim bitti nasıl eski haline döndürürüm yardımcı olurmusunuz
  12. Baklava

Kasadan gelen ufak cızırtı sesi

bencede sorun o kabloda deil fakat coil whine olabilir ekran kartından ses geliyor olabilirbir sorun yaratmaz fakat sadece ses çıkartır
  13. Baklava

Yardım iyi internetim olmasına rağman oyunlar yavaş iniyor

selam arkadalar 80-90mb arası dowland hızına sahibim speed testede 88 fln cıkıyor fakat oyun indirken 3mb/s hızla iniyor neden acaba yardımcı olurmusunz
  14. Baklava

Bilgisayarın ekranı karıncalanıyor ve açılıp kapanıyor (yardım)

SANIRIM ev elektriği dogru
  15. Baklava

Bilgisayarın ekranı karıncalanıyor ve açılıp kapanıyor (yardım)

arkadaşlar oyun oynarken ve internette gezerken durdukyere ekran 1 2 saniyeliğine kapanıyor karıncalanma oluyor tv deki gibi sorun nedir sizce yardım edermisiniz
  16. Baklava

Yardım Coil Whine Sorunu Sizce ne yapmalıyım

Coil Whine lı bir RTX 2070 SUPER VENTUS OC 8GB ALDIM Sizce iyi yapmışmıyım yoksa iade edeyimmi lüfen yardımcı olun sesi biraz fazla gibi geldi bana MSI GEFORCE RTX 2070 SUPER VENTUS OC 8GB bu ekran kartını aldım 2.el sizce iade etmelimiyim bu arada gerçekten sıfır gibi pek kullanlmamış tertemiz...
  17. Baklava

coil whine ekran kartı alınır mı?

kartı 2.el aldım 3 gun test etme suresi verdi akşam atıcam sesi ekran kartına baktıgımda gerçekten temiz kullanılmış sıfırdan tek farkı jelatini fakat coil whine var bende evde denem yapacagım aksam atacagım sesi
  18. Baklava

akşam sesli versiyonun foruma atıcam bakarsınız
  19. Baklava

akşame yeni konu açıçam atarım sesi
Top Bottom